memorijal blago zadro

Slavenaši nakon raspucavanja s 11 metara poraženi u finalu vukovarskog turnira od Širokog Brijega

Za Slaven su zabili Marina, Behram, Hlevnjak, Žuljević i Zirdum, dok su Bašić i Boras bili neprecizni

19:55h
0
Foto: Marko Džavić

Prvenstvenu vikend pauzu nogometaši Slaven Belupa proveli su u Vukovaru, gdje se igrao Memorijalni turnir u spomenu na ratnog heroja Blagu Zadru. Osim slavenaša i domaćina Vukovara, inače člana drugog ranga hrvatskog nogometa, još su igrali Osijek i Široki Brijeg.

Koprivnički prvoligaš prvo je u jučerašnjem polufinalu slavio protiv Vukovara 3:2, a danas je u finalu odmjerio snagu protiv Širokog Brijega, koji je s identičnim rezultatom bio bolji od Osijeka. Finale je bilo tvrdo i publika nije vidjela nijedan pogodak, sve do penala, koji su i odlučili pobjednika. Tu su sretniji bili predstavnici BiH nogometa, koji su slavili s konačnih 6:5. Za Slaven su zabili Marina, Behram, Hlevnjak, Žuljević i Zirdum, dok su Bašić i Boras bili neprecizni.

Trener Zoran Zekić priliku za igru dao je svim igračima, igrao je i pridošli Mioč, baš kao i nekoliko juniora, a sve to bila je odlična priprema za nastavak prvenstva, u kojem slavenaši brane visoke pozicije. No čeka ih težak zadatak, jer već sljedeći vikend gostuju na Maksimiru, a onda u Koprivnicu dolazi Osijek. Dakle, pakleni raspored je pred Farmaceutima.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW