NOVE INFORMACIJE

Slavica i Alojz nisu se mogli dogovoriti oko imovine, policija im je stalno bila u kući, a završilo je ubojstvom

Susjedi su u čudu.

18:44h
0
Foto: Red Ring Production/Mateo Alečković

Pojavljuju se razne nove informacije o ubojstvu u Omladinskoj ulici u Koprivnici.


Dok je jedna od naših čitateljica, inače susjeda, ispod objave na Facebooku napisala kako je policija često bila ondje te da je ubijena “skončala zbog kretena”, došli smo i do drugih izjava.

Neslužbeno smo saznali kako je riječ o Slavici i Alojzu Mazureku, starijem paru koji se prije nekoliko mjeseci rastao, ali su i dalje živjeli zajedno. Zajedničku djecu nisu imali.

Jedna gospođa, koja je o njemu brinula kazala kako je riječ o predivnom čovjeku koji je, kaže, pukao. Dodala je i kako je imao tri moždana udara.

S druge strane, ubijena je svakodnevno posjećivala plac, nosila šešir i masku, a šetala je ponekad i zajedno s bivšim suprugom.

Treći izvor, također susjed, tvrdi da su godinama bili u svađi zbog imovine. Nisu je mogli podijeliti, godinama su se trpjeli. Odnosi su, prema njemu, bili potpuno narušeni. Problemi su se više puta pojavljivali, a četo je bilo i fizičko nasilje koje je sada završilo ubojstvom.

Policija je, neslužbeno, često obilazila njihov dom, svaki drugi, treći dan.

Podsjetimo na još jednu neslužbenu informaciju,  ubojstvo je navodno počinjeno nožem.

Ubojstvo u Koprivnici. Više informacija na —> https://epodravina.hr/foto-video-u-ovoj-se-kuci-u-koprivnici-dogodilo-ubojstvo-susjeda-skoncala-je-zbog-kretena/

Gepostet von Epodravina.hr am Mittwoch, 14. Oktober 2020

čitam...