12.1 C
Koprivnica
Srijeda, 12. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
odlični rezultati

Slijepi i slabovidni kuglači Podravine treći u Hrvatskoj, a drugi na jakom međunarodnom turniru u Sarajevu
S

Iva Šola je u svojoj kategoriji ostvarila najbolji rezultat i prvo mjesto u Sarajevu sa srušena 498 čunja

Ne propustite

Lijepe vijesti stižu nam iz Športske udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije „Podravina“, čiji članovi nižu uspjehe gdje god se pojave. Naime, nedavno je završena natjecateljska sezona u 1. HKL za slijepe koju je Podravina završila na trećem mjestu, što je, ističu iz kluba, veliki rezultat. Medalje i pehari dodijelit će im se krajem mjeseca u Kutini, gdje će se održati pojedinačno prvenstvo Hrvatske, na kojem će igrati i četiri člana Podravine.

Također, članovi kluba bili su aktivni i prošlog tjedna na jakom Međunarodnom kuglačkom turniru za slijepe i slabovidne u Sarajevu, na kojem je sudjelovalo 11 ekipa iz BiH, Slovenije, Srbije i Hrvatske.

Tamo su osvojili drugo mjesto s ukupno 1889 srušenih čunjeva. Ekipa u sastavu Iva Šola, Ivica Ferenčić i Marijan Črneli bila je odlična, napominju iz kluba i dodaju da je Iva u svojoj kategoriji ostvarila najbolji rezultat i prvo mjesto sa srušena 498 čunja, dok je Ferenčić u kategoriji B2 bio drugi, a Črneli u kategoriji B3 šesti. U pojedinačnoj kategoriji još je igrao i Ivica Molnar u kategoriji B2 i osvojio šesto mjesto.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Simbolične kazne

Poznati detalji sukoba na benzinskoj u Koprivnici, dečko s Lenišća zakačio se s dva Brazilca, evo zašto…

Bilo je dosta napeto u "gluho" doba noći u listopadu na benzinskoj postaji u Kolodvorskoj u Koprivnici. Naime, oko...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×