12.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 24. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
odlični rezultati

Slijepi i slabovidni kuglači Podravine treći u Hrvatskoj, a drugi na jakom međunarodnom turniru u Sarajevu
S

Iva Šola je u svojoj kategoriji ostvarila najbolji rezultat i prvo mjesto u Sarajevu sa srušena 498 čunja

Ne propustite

Lijepe vijesti stižu nam iz Športske udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije „Podravina“, čiji članovi nižu uspjehe gdje god se pojave. Naime, nedavno je završena natjecateljska sezona u 1. HKL za slijepe koju je Podravina završila na trećem mjestu, što je, ističu iz kluba, veliki rezultat. Medalje i pehari dodijelit će im se krajem mjeseca u Kutini, gdje će se održati pojedinačno prvenstvo Hrvatske, na kojem će igrati i četiri člana Podravine.

Također, članovi kluba bili su aktivni i prošlog tjedna na jakom Međunarodnom kuglačkom turniru za slijepe i slabovidne u Sarajevu, na kojem je sudjelovalo 11 ekipa iz BiH, Slovenije, Srbije i Hrvatske.

Tamo su osvojili drugo mjesto s ukupno 1889 srušenih čunjeva. Ekipa u sastavu Iva Šola, Ivica Ferenčić i Marijan Črneli bila je odlična, napominju iz kluba i dodaju da je Iva u svojoj kategoriji ostvarila najbolji rezultat i prvo mjesto sa srušena 498 čunja, dok je Ferenčić u kategoriji B2 bio drugi, a Črneli u kategoriji B3 šesti. U pojedinačnoj kategoriji još je igrao i Ivica Molnar u kategoriji B2 i osvojio šesto mjesto.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

vrhunske izvedbe

FOTO Muzej Grada Đurđevca ispunili mladi željni klasične glazbe, nastupio je Zagrebački puhački trio

Zagrebački puhački trio nastupio je u Muzeju grada Đurđevca pred mnogobrojnom publikom. Trio je izveo skladbe hrvatskih i inozemnih skladatelja,...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti