U KOPRIVNIČKOJ KNJIŽNICI

Sljedeći tjedan održat će se predavanje o Holističkom pristupu zdravlju, saznajte kako funkcionira vaša podsvijest

Mnogim Koprivničancima poznata, Una Čulić i njezin kolega Bojan Šmic, idući će tjedan održati predavanje na temu Holistički pristup zdravlju.

09:38h
0
Foto: Knjižnica i Čitaonica Fran Galović Koprivnica

Mnogim Koprivničancima poznata, Una Čulić i njezin kolega Bojan Šmic, idući će tjedan održati predavanje na temu Holistički pristup zdravlju.


Tijekom predavanja posjetitelji će imati prilike saznati više o holističkom pristupu životu, zdravlju, samospoznaji i samoaktualizaciji. Temelj holističkog pristupa zdravlju jest da je pacijent aktivni i ravnopravni sudionik u procesu liječenja i kao takav snosi dio odgovornosti za ishod liječenja.

Una i Bojan u svojem svakodnevnom radu koriste principe holističkog pristupa kombinirajući razne tehnike da bi došli do krajnjeg cilja svog rada – inovativan terapeutski pristup BunA, individualne hipnoterapije, grupne vođene meditacije, tečaj za samohipnozu, masaže i energetske terapije uz primjenu akupresurnih masažnih tehnika, tematske kampove, radionice za osnaživanje ličnosti…

Ono što ćete svakako imati prilike čuti je nešto novo u našem gradu, a sve to kroz kombinaciju funkcioniranja naše podsvijesti i psihofizičke povezanosti. Predavanje će se održati u srijedu, 22. siječnja u 18 sati u Čitaonici tiska koprivničke Knjižnice i čitaonice Fran Galović.

 

čitam...