15.7 C
Koprivnica
Srijeda, 29. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Smotra dječjeg folklora/ Nastupilo 480 malih folkloraša
S

Ne propustite

U nedjelju je u sportskoj dvorani u Novigradu Podravskom, u organizaciji Zajednice kulturno-umjetničkih udruga Koprivničko-križevačke županije, održana 10. Županijska smotra dječjeg folklora.

U programu je sudjelovalo 480 malih folkloraša i tamburaša, i to KUD Delovi, KUD Rudar Glogovac, KPD Seljačka sloga Đelekovec, i to dječja grupa nižeg i višeg uzrasta, FA OŠ Antun Nemčić Gostovinski Koprivnica,  FA Koprivnica, KUD Zrin Legrad, KUD Zvirišće Šemovci, KUD Tomislav Sveti Ivan Žabno, DIF Koprivnički Ivanec, KUD Petar Preradović Đurđevac, KUD Molve, KUD Prugovac te HPD Ferdo Rusan Virje. Smotri su se pridružili i gosti iz Starih Mikanovaca, KUD Šokadija, te se predstavili pjesmama i plesovima Slavonije. Odabirom stručne komisije, našu će županiju na značajnijim manifestacijama u Hrvatskoj predstavljati KUD Prugovac, FA Koprivnica, KUD Tomislav Sveti Ivan Žabno i KUD Petar Preradović Đurđevac.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Opet problemi

FOTO Vlak prolazi, rampa dignuta, a signala nema, vozač: Niti jedno, niti drugo…

Na pružnom prijelazu Kozarevac - Kloštar Podravski nedavno su postavljene automatske rampe s polubranicima u sklopu velikog projekta HŽ...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×