29.9 C
Koprivnica
Nedjelja, 14. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
stručno-znanstveni odjel

Snježana Tišljarić u koprivničkoj Knjižnici održat će putopisno predavanje Afrika u srcu
S

Snježana Tišljarić poznata je po svojem dugogodišnjem radu u vrtićkom i predškolskom odgoju u ustanovama na koprivničkom području te kao spisateljica. 

Ne propustite

Snježana Tišljarić održat će putopisno predavanje Afrika u srcu u srijedu, 16. veljače, u 18 sati. U Stručno-znanstvenom odjelu Knjižnice i čitaonice Fran Galović predstavit će svoj nedavni humanitarni misionarski put u Tanzaniju s Udrugom Zdenac iz Splita.

Gošća će joj biti Marijana Janeković koja se istakla svojim višegodišnjim dobrotvornim radom za afričku djecu. Ove dvije Koprivničanke povezala je predanost kojom doprinose boljem životu afričke djece. Teški materijalni uvjeti i okolnosti u kojima žive ova djeca teško se mogu usporediti čak i s onima u kojima žive naši najpotrebitiji sugrađani. 

Snježana Tišljarić poznata je po svojem dugogodišnjem radu u vrtićkom i predškolskom odgoju u ustanovama na koprivničkom području te kao spisateljica. 

Putopisno predavanje o humanitarnom misionarskom angažmanu u Tanzaniji te gostovanje Marijane Janeković održat će se u okviru programa Šetnja kroz  Stručno-znanstveni odjel kojemu je cilj povezivanje gostovanje zanimljivih predavača s kratkim informiranjem o knjižničnoj građi  o određenim temama za daljnje proširivanje znanja zainteresiranih posjetitelja koprivničke Knjižnice. Ovaj puta to će biti građa o Africi i misionarstvu.  

Za ulazak u prostor Knjižnice obvezno je posjedovanje EU digitalne COVID potvrde ili drugog odgovarajućeg dokaza o cijepljenju, preboljenju ili testiranju za osobe starije od 16 godina.

Zbog nužnosti pridržavanja epidemioloških mjera broj posjetitelja ograničen je pa je dolazak obavezno najaviti e-mailom na strucni@knjiznica-koprivnica.hr ili telefonom na 048/622-363 (115).

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

ČETVRTA HNL SJEVER

FOTO Molvarci dobili šesticu, ali ne na lotu, nego u svojoj mreži u derbiju u Ferdinandovcu

Ferdinandovac je u županijskom i lokalnom derbiju 19. kola Četvrte hrvatske lige Sjever s visokih 6:0 pobijedio molvarsku Mladost. Od...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×