18.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
GDCK KOPRIVNICA

Socijalna samoposluga prazna, donacije se sutra prikupljaju u centru Supernova
S

Najviše nedostaju brašno, ulje, sol, riblje i mesne konzerve, dječja hrana i slatkiši, konzervirano povrće i marmelade

Ne propustite

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Shopping centru Supernova organizira prikupljanje donacija za Socijalnu samoposlugu. Akcija će se provesti u subotu, 17. rujna.

Volonteri društva će od 9 do 13 sati dijeliti letke s popisom artikala koji nedostaju te preuzimati donacije. Trenutačno su police Socijalne samoposluge gotovo prazne, a najviše nedostaju brašno, ulje, sol, riblje i mesne konzerve, dječja hrana i slatkiši, konzervirano povrće i marmelade, no i svi ostali prehrambeni proizvodi.

– Prikupljeni artikli bit će raspoređeni u pakete koje u Socijalnoj samoposluzi jednom tjedno dijelimo potrebitim korisnicima koji su na to stekli pravo temeljem Socijalnog programa Grada Koprivnice – kažu u GDCK Koprivnica.

U prikupljanjima donacija te pakiranju i podjeli humanitarnih paketa sudjeluju umirovljenici uključeni u projekt Volonter penzioner.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tradicionalno

Četiri Novigrada susreću se u Podravini, Novigraci iz cijele Hrvatske uživat će u gostoprimstvu i ljepotama našeg kraja

Novigrad Podravski domaćin je ovogodišnjeg susreta četiri Novigrada - Novigrada Podravskog, Novigrada u Istri, Novigrada kod Zadra i Novigrada...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×