Country vikend

Šoderica se pretvara u Divlji zapad kroz koncerte, ples, jahanje i salunske igre

18:30h
0
Country vikend na Šoderici // Foto: Tz županija

Kaubojska priča ne može proći bez jahanja pa posjetitelje očekuju konjičke igre i prikaz western jahanja, popraćeno prezentacijom izrade potkova i potkivanja konja, a najhrabriji će se moći okušati i u jahanju “bika”.

Idući tjedan od četvrtka do nedjelje, Šoderica se pretvara u Divlji zapad. Naime, predstoji nam produljeni Country vikend s bogatim programom koji će zadovoljiti ljubitelje country glazbe i plesa, jahanja, raznih igara poput ruleta i bacanja potkove, ali i sporta.

Obuhvatit će i najmlađe generacije kroz radionice izrade perjanica, nakita i oslikavanja, a i one koje koje smiju partijati u Saloonu do kasnih noćnih sati.

Glazbeni dio zabave činit će koncerti Wilbur’s Travelling Banda, slovenskog benda Mali oglasi, Crooks and Straightsa, Tri Fria i Štublin Banda. Također, moći će se vidjeti nastup line dance grupe Dancing Boots, kao i onih iz Slovenije i Austrije, a bit će i plesnih radionica.

Jasno, kaubojska priča ne može proći bez jahanja pa posjetitelje očekuju konjičke igre i prikaz western jahanja, popraćeno prezentacijom izrade potkova i potkivanja konja, a najhrabriji će se moći okušati i u jahanju “bika”.

Prvi dan započet će u romantičnom ozračju, kroz prikazivanje westerna u kinu na otvorenom i zajedničko puštanje lampiona.

U subotnju ponoć uživat ćemo uz prizore vatrometa, a u posljednji će dan Country vikenda na Šoderici biti uklopljen i drugi po redu Triatlon Šoderica.

Isto tako, sutra nemojte propustiti uvod u cijelu priču u sklopu Ljeta na Zrinskom, gdje će se održati promotivna kaubojska zabava kao najava spomenutog country događanja.

Od 20.30 sati očekuje vas nastup plesne skupine Dancing Boots, druženje s Bilogorskim renđerima, te iznenađenje Podravke i Carlsberga.

 

čitam...