Sović uoči polufinala Kupa: Napast ćemo Hajduk, želimo pobjedu

17:18h
0
Mario Barić na utakmici sa Splitom // Foto: Koprivnica.net

U srijedu se u Koprivnici igra odgođena utakmica polufinala Hrvatskog nogometnog kupa između Slavena Belupa i Hajduka.

Farmaceuti su u subotu odigrali bez pogodaka sa Splitom, no prikazana igra daje im pravo na optimizam uoči susreta s Hajdukom koji je u nedjelju odigrao 1:1 u Zaprešiću.

– Ponovimo li igru koju smo prikazali protiv Splita, trebali bismo ostvariti pobjedu. Želimo dobiti ovu utakmicu, želimo u finale Kupa. Hajduk ima mladu, agresivnu i pokretljivu momčad koja će u Koprivnici također nastojati pobijediti. Mi ćemo igrati agresivno i čvrsto, naravno bez grubih startova, toga se Splićani ne trebaju bojati. No, napast ćemo ih, to je sigurno – rekao je trener Slavena Belupa Roman Sović.

Očekuje se da u Slavenovoj momčadi neće biti prevelikih promjena u odnosu na momčad koja je istrčala protiv Splita. Moguća je jedna do dvije promjene, vjerojatno će od prve minute zaigrati Mateas Delić koji je u subotu ušao u nastavku utakmice.

Na tribinama Gradskog stadiona u srijedu se očekuje oko 800 pripadnika Torcide, pa bi se ukupno moglo skupiti i 2.500 gledatelja. TV-prijenosa nema, a na internetu ga je uz plaćanje (30 kn) moguće pratiti na službenom portalu Hajduka.

HRVATSKI NOGOMETNI KUP, POLUFINALE, PRVA UTAKMICA

SLAVEN BELUPO – HAJDUK (srijeda, 17.00 – prijenos na hajduk.hr)

KOPRIVNICA – Gradski stadion. Sudac: Damir Batinić (Osijek).

SLAVEN BELUPO (4-3-2-1): Rodić – Barić, Kokalović, Bubnjić, Maras – Purić, Jugović, Čanađija – Rak, Delić – Novinić. TRENER: Roman Sović.

PRIČUVE: Pelin, Pranjić, Geng, Gregurina, Glavica, Vugrinec, Jelavić.

IZOSTANCI: nema.

HAJDUK (4-2-3-1): Blažević – Vršajević, Maloča, Lima, Jozinović – Plazonić, Andrijašević – Kouassi, Vuković, Caktaš – Maglica. TRENER: Mišo Krstičević.

PRIČUVE: Vugdelija, Nižić, Mikanović, Jakoliš, Sušić, Stojanović, Kiš, Bašić.

IZOSTANCI: Kalinić, Oremuš, Milović, Jonjić, Ozobić, Tomaš (ozlijeđeni).

čitam...