20.1 C
Koprivnica
Srijeda, 22. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
REZERVIRAJTE DATUM

Špancirfest ide dalje! Gibonni, Urban i Psihomodo pop samo su neka od zvučnih imena koja će napuniti trg
Š

Glazbeni dio programa ovogodišnjeg Špancirfesta rezerviran je za domaće izvođače.

Ne propustite

Odlična vijest dolazi za sve ljubitelje Špancirfesta, ovogodišnja manifestacija će se održati od 21. do 30. kolovoza, a glazbeni dio programa ovogodišnjeg Špancirfesta rezerviran je za domaće izvođače.

Cjelokupan program još nije predstavljen javnosti, Jelena Toth, direktorica Turističke zajednice grada Varaždina, otkrila je za portal Varaždinski.hr glazbena imena koja će održati koncert na festivalu.

– Zasad mogu reći da će biti četiri koncerta. Gibonni, Psihomodo Pop, Vatra i Urban u istom danu te Parni Valjak. Koncerti će se održavati u petak i subotu na Kapucinskom trgu, a ulaz se neće naplaćivati – rekla je Toth.

Iako koncerti još uvijek nisu datumski definirani, Toth je dodala kako će Gibonni nastupati prvog dana festivala, a Parni valjak, po svemu sudeći, drugu subotu Špancirfesta.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Hop-hop

Kuda li su krenule? Srne su najdražesnija stvorenja naših šuma i česta meta našeg fotografa

Srne (capreolus capreolus) su najdražesnija stvorenja naših šuma, a na njihovu pojavu nitko ne ostaje ravnodušan. Plahim korakom jučer...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti