19.9 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Špancirfest – Nagradna igra // Krenula prodaja ulaznica, prvi kupci uz popust od 30%
Š

Ne propustite

Od danas su u prodaji i ulaznice za koncerte na ovogodišnjem Špancrfestu (23.08. – 01.09.). I ove godine, svi programi, osim koncerata na glavnoj festivalskoj pozornici te predstava komedije, su besplatni. Prvi kupci festivalskih ulaznica, koje su u ograničenoj količini, ostvaruju i popust od 30%.

Cijena višednevnih festivalskih ulaznica (koje vrijede za sve koncerte na glavnoj festivalskoj pozornici) ostala je ista kao i lani:

– vikend ulaznica (petak, subota, nedjelja) – 60,00 kuna

– festivalska ulaznica 150,00 kuna

Cijena dnevnih festivalskih ulaznica također ostaje na prošlogodišnjoj razini – 30 kuna, osim za koncerte 25.08. (Triggerfinger, Buraka Som Sistema, Sagan), 29.08. (Skunk Anansie) i 30.08. (Gibonni), za koje će cijena biti 70 kuna.

Cijena ulaznica za predstave komedije ostaje 40 kuna.

ULAZNICE se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima EVENTIMA.

Kako bi ulaznice za glavnu festivalsku pozornicu na Starom gradu bile još dostupnije, od 11.07. do 01.08. cijena višednevnih ulaznica bit će umanjena 30% (festivalska ulaznica, pa će festivalska ulaznica koštati samo 105,00 kuna, a vikend ulaznica – 42 kune.

U prodaju će po tim cijenama biti pušteno 1.000 festivalskih ulaznica i 1.000 vikend ulaznica (500 za prvi vikend i 500 za drugi vikend), stoga požurite s kupnjom.

NAGRADNA IGRA

U suradnji s organizatorima, pripremili smo nagradnu igru gdje možete osvojiti jednu od festivalskih ulaznicu, koja vrijedi za sve koncerte na glavnoj pozornici Špancirfesta (23.08.-01.09.). Sve što treba je poslati svoje podatke (Ime i prezime, adresu i broj telefona) na našu adresu nagradna@koprivnica.net s naslovom “Za nagradnu igru ŠPANCIRFEST” i uz malo sreće imate free ulaz na sve koncerte. Dobitnike izvlačimo i objavljujemo 1. kolovoza.

{webplayer video=http://www.youtube.com/watch?v=_m5PslLpndE type=youtube}

Program:

Program festivala

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vidovo u Pitomači

FOTO/VIDEO Matija Cvek svojim zaraznim hitovima pokazao zašto rasprodaje koncerte po Hrvatskoj

Matija Cvek, jedan od trenutno najpopularnijih izvođača na hrvatskoj estradi, uveličao je proslavu Dana općine u Pitomači. Cvek ne silazi...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×