Sportaši-invalidi iz Koprivničko-križevačke županije najbolji u Hrvatskoj

23:07h
0
Uspješni županijski sportaši s invaliditetom

Sportaši Športskog saveza invalida Koprivničko-križevačke županije koju sačinjavaju Športska udruga tjelesnih invalida Đurđevac i Športska udruga tjelesnih invalida Koprivnica, i ove godine sudjelovali su na Državnom prvenstvu u paraolimpijskim sportovima u Poreču, a natjecali su se u šahu, boćanju, elektronskom pikadu te visećoj i staznoj kuglani.

Savez je treći put zaredom osvojio najviše pehara i medalja i opet je proglašen najuspješnijim športskim savezom u Hrvatskoj, tako da je pehar koji je dvije godine za redom bio samo na „čuvanju”, sad postao i njihovo trajno vlasništvo.

Športsku udrugu tjelesnih invalida Koprivnica predstavljali su sportaši i sportašice: Slavko Kuzmić, Stjepan Bačić, Mirko Jagušić, Damir Pravdić, Petar Baran, Vladimir Grošanić, Marijan Maljak, Ivan Marjanović, Josip Jagušić, Ljubica Fičko, Iva Lukčin, Katarina Ratković, Ana Krček i Ljubica Cader.

REZULTATI:

Prvo mjesto – ženska ekipa viseće kuglane s oborenih 393 čunjeva, koju su sačinjavale sportašice: Ljubica Fičko, Ljubica Cader, Iva Lukčin, Katarina Ratković i Ana Krček.

Prvo mjesto – Ljubica Fičko viseća kuglana za najbolji rezultat u ženskoj kategoriji – oboren 91 čunj.

Drugo mjesto – muška ekipa viseće kuglane s oborenih 419 čunjeva, koju su sačinjavali sportaši: Slavko Kuzmić, Stjepan Bačić, Damir Pravdić, Mirko Jagušić i Petar Baran.

Prvo mjesto – Iva Lukčin, viseća kuglana, pojedinačno u kategoriji CP s oborenih 84 čunjeva.

Prvo mjesto – Slavko Kuzmić, viseća kuglana, pojedinačno u kategoriji CP s oborena 92 čunja.

Treće mjesto – Mirko Jagušić, viseća kuglana, pojedinačno u kategoriji CP s oborena 83 čunja.

Treće mjesto – Ivan Marjanović, pojedinačno, elektronski pikado.

Prvo mjesto – Marijan Maljak, stazna kuglana.

Treće mjesto – Vladimir Grošanić, stazna kuglana.