13.7 C
Koprivnica
Nedjelja, 19. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
uređenje i sanacija

Sportski objekt u Botinovcu dobio je novi izgled, nogometni klub Rudar imat će bolje uvjete za rad
S

U sportski objekt u naselju Botinovec uloženo je ukupno 39.530 kuna.

Ne propustite

Proteklih mjesec dana izvedeni su nužni radovi na uređenju i sanaciji sportskog objekta u naselju Botinovec, i to elektroinstalacijski radovi kako bi se modernizirale električne instalacije. Ukupna vrijednost radova iznosila je 5.587,50 kuna. Zamijenjeni su i bojleri za grijanje tople vode i sanitarna oprema koju je izvršilo poduzeće Instalacije Horvat d.o.o. iz Legrada. Ukupna vrijednost radova je 9.625 kuna.

Isto tako, na krovištu objekta i sanitarnog kontejnera koji se nalazi pored sportskog objekta, napravljeni su potrebni limarski radovi radi sprječavanja daljnjeg prokišnjavanja, a odradio ih je Limarski obrt Bija iz Koprivničkog Ivanca. Ukupna vrijednost radova iznosila je 16.126,25 kuna.

Na kraju, u unutarnjim su prostorijama odrađeni soboslikarski radovi, te je hidrofor ograđen rigips pločama s metalnom konstrukcijom. Radove je izveo Soboslikarski obrt Latin iz Koprivničkog Ivanca, a ukupna vrijednost radova iznosila je 8.191,25 kuna.

U sportski objekt u naselju Botinovec uloženo ukupno 39.530 kuna. Izvedbom radova i postavljanjem opreme dobio je novi izgled, te su u njemu poboljšani uvjeti za rad nogometnog kluba Rudar iz naselja Botinovec.

Foto: Općina Koprivnički Ivanec
Foto: Općina Koprivnički Ivanec
Foto: Općina Koprivnički Ivanec
Foto: Općina Koprivnički Ivanec
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Slijetanje

[FOTO/VIDEO] UPRAVO Teška nesreća, vatrogasci vadili vozača iz vozila, automobil potpuno smrskan

Teška prometna nesreća dogodila se maloprije na relaciji između Rasinje i Prkosa. Kako doznajemo od našeg fotoreportera, sve hitne službe...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×