Hodaj, trči, vozi za Maslačak

Sportski vikend u Križevcima započeo humanitarnom utrkom, pogledajte što će se događati

Predsjednica udruge Maslačak Tamara Premuš uručila je zahvalnice Gradu Križevcima i Zajednici sportskih udruga Križevci za organizaciju utrke.

11:29h
0
Foto: Grad Križevci

U Križevcima je humanitarnom utrkom Hodaj, trči, vozi za Maslačak započeo Sportski viKŽend tijekom kojeg će biti održana brojna sportska i druga zabavna događanja u organizaciji Grada Križevaca, Zajednice sportskih udruga Križevci te sportskih klubova, udruga i plesnih skupina.

Svoju potporu humanitarnoj utrci dali su predstavnici Grada Križevaca, zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško i pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel.

Najbolje u ženskoj konkurenciji bile su na prvom mjestu Bruna Zajec Kambić, na drugom Danijela Gudić te na trećem Ema Martak. U muškoj konkurenciji prvo mjesto osvojio je Željko Dubravec, drugo Antun Siročić, treće Marko Horvat, a najbrži van konkurencije bio je Ognjen Mergon.

Predsjednica udruge Maslačak Tamara Premuš uručila je zahvalnice Gradu Križevcima i Zajednici sportskih udruga Križevci za organizaciju utrke.

Na Strossmayerovom trgu Spartans Gym pripremio je zabavnu NERF zonu za najmlađe, a boks klub Ronin održao je trening i sparing na paviljonu na Strossmayeovom trgu, dok je u dvorištu Galerije K2 u organizaciji Udruge K.V.A.R.K. organizirano gledanje prijenosa utakmice Hrvatska – Češka te glazbeni program.

Sportski klubovi će tijekom subote i nedjelje organizirati turnire u nogometu, šahu i odbojci, a u subotu će ljubitelji plesa moći uživati u plesnim nastupima članica i članova Plesnog centra Ritam i Plesnog studija Mali i veliki.

U nedjelju će na Nemčićevom trgu biti organiziran sajam Zdravo Križevci i Eno-gastro bajka na kojoj će građani moći kušati i kupiti proizvode naših lokalnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.

Sportski viKŽend završit će u nedjelju tradicionalnom moto utrkom na gornjegradskoj stazi s početkom u 14 sati.

Svi koji žive van Križevaca, a žele doći u nedjelju na događanja u sklopu Sportskog viKŽenda, mogu doći iz Zagreba vlakom Križevčaninom po promotivnoj cijeni od 25 kuna: http://www.hzpp.hr/krizevcaninom-na-sportski-vikzend?p=318&mp=731

Organizatori zadržavaju pravo izmjene i dopune te otkaza programa u skladu s preporučenim epidemiološkim mjerama i drugim opravdanim razlozima.

Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci

čitam...