21.8 C
Koprivnica
Nedjelja, 19. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PREDAVANJE

Srednjoškolci će s Brankom Novoselom proučavati Mars
S

Posjetit ćemo mjesta gdje su sletjele prve letjelice Viking 1 i Viking 2 te gdje danas istražuju vozila na Marsu kaže Branko Novosel

Ne propustite

Strukovna škola Đurđevac pridružila se obilježavanju Svjetskog tjedna svemira pa će tako sutra, u četvrtak u devet sati prirediti zanimljivo predavanje “Vodič za autostopiranje na Marsu i promatranje sunčevih pjega teleskopom.

Predavanje će održati Branko Novosel, koji će ujedno voditi i promatranje sunčevih pjega.

– Tijekom virtualnog putovanja, istražit ćemo čarobni svijet Marsa. Posjetit ćemo neka od najimpresivnijih mjesta na Crvenom planetu kao što su Olympus Mons, Tharsis Planitia i Valles Marineris. Posjetit ćemo mjesta gdje su sletjele prve letjelice Viking 1 i Viking 2 te gdje danas istražuju vozila na Marsu – kaže Branko Novosel.

Nevjerojatno 3D putovanje kroz tajanstveni svijet Crvenog planeta obuhvaća i proučavanja potencijalnih dokaza o drevnom obliku života na Marsu.

Foto: Branko Novosel
Foto: Branko Novosel
Foto: Branko Novosel
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

4. NL BJ-KC-VT

Borac uništio Čazmu s nadrealnih 11:0, Ferdinandovac izgubio pred svojim navijačima

Nakon što je jučer Tehničar iz Cvetkovca i matematički osigurao naslov prvaka 4. Nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, danas su preostale...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×