lijepa gesta

Srednjoškolci i studenti iz Kloštra Podravskog dobit će bespovratnu pomoć, trebaju se javiti u općinu

13:14h
0
naslovna
Foto: Općina Kloštar Podravski

Obavještavaju se učenici srednjih škola koji imaju prebivalište na području Općine Kloštar Podravski, da je općinski načelnik Općine Kloštar Podravski donio Odluku radi ostvarivanja prava na bespovratnu pomoć za učenike srednjih škola s područja Općine Kloštar Podravski za školsku godinu 2022./2023.

Za ostvarivanje prava na sufinanciranje za učenike srednjih škola potrebno je dostaviti u prostorije Općine slijedeću dokumentaciju:

1. potvrdu o upisu u školsku godinu 2022./2023.,
2. presliku osobne iskaznice,
3. presliku tekućeg računa učenika ili roditelja učenika,
4. izjava-privola.

Učenici se mogu u Općinu Kloštar Podravski javiti svaki radni dan u vremenu od 7-15 sati najkasnije do 15. studenoga 2022. godine.

Također, iz Općine obavještavaju sve studente koji godinu upisuju redovno ili izvanredno, a sa područja su Općine Kloštar Podravski i školuju se na visokoškolskim ustanovama u Republici Hrvatskoj da se prijave u Općinu Kloštar Podravski radi ostvarivanja prava na bespovratnu pomoć za studiranje za akademsku godinu 2022/2023.

Općinski načelnik Općine Kloštar Podravski donio je Odluku o bespovratnoj pomoći studentima sa područja Općine Kloštar Podravski za akademsku godinu 2022/2023.

Studenti se mogu u Općinu Kloštar Podravski javiti svaki radni dan u vremenu od 7-15 sati najkasnije do 15. studenoga 2022. godine.

Potrebno je dostaviti:
– potvrdu o upisu u tekuću akademsku godinu,
– fotokopiju kartice tekućeg računa,
– kopiju osobne iskaznice,
– izjava-privola.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW