SRETNI BLAGDANI

SRETAN BOŽIĆ! Ljubavi, sreće, pokojeg kolačića, kuhanog vina, a ponajprije zdravlja želi vam ekipa ePodravine i Kosinusa

09:00h
0

Mirisi ljubavi, sreće, kolačića, purice i mlinaca, zdravlja i veselja i svih drugih sitnica koje Božić znače, neka vas okružuju ovih dana. Stiglo je vrijeme kada u prvi plan stavljamo obitelj, prijatelje i sve bližnje. Vrijeme opraštanja i opuštanja.

Vrijeme kada užurbanost modernog svijeta treba staviti po strani pa zastati, udahnuti, dragu osobu zagrliti i poljubiti. Vrijeme kada bi trebali napuniti baterije zvane tijelo i srce. Period kada nije bitno koliko vam kuća blista, već koliko vam je duša čista.

Nadamo se da će te se okružiti dragim ljudima, lijepom blagdanskom atmosferom, popričati sa bakama i djedovima, braćom, sestrama, roditeljima. Uživati u obiteljskom ručku. Razveseliti drage ljude sa sitnim znakovima pažnje. Vratiti se u doba kada je sitnica poklonjena od srca bila vrijednija od svih skupih predmeta. Nadamo se nećete gubiti živce ovih dana, ići preko svojih granica da bi napravili najljepši Božić ikad i da će te istinski uživati u društvu ljudi koje volite.

Jer Božić je to, Božić su ljudi, Božić je ljubav, Božić je osmijeh i sreća. Ako uspijete napraviti 23 vrste kolača, a zadržati sve ovo navedeno, skidamo vam kapu! Ako ne uspijevate ipak, pustite i radije popijte kuhano vino s dragim ljudima. Popričajte s njima i podružite se. Bit će te sretniji na kraju dana.

Sretan Božić želi vam čitava ekipa ePodravine i Kosinusa! Mi ćemo i u narednom periodu s istim guštom i ljubavi raditi svoj posao kako bi vama i dalje bili u “moru” medija na prvom mjestu!

čitam...