DJEVOJČICA KOJA JE POVEZALA HRVATSKU

SRETNO, MILA Nevjerojatna djevojčica otputovala u SAD, otac Marin: Spremna je, idemo u nove bitke

Milin otac pozdravio je sve okupljene i zahvalio još jednom ljudima, medijima i svim prijateljima.

11:15h
0
Mila Rončević // Foto: Facebook

Djevojčica Mila Rončević koja je povezala cijelu Hrvatsku otputovala je sa svojom obitelji u Sjedinjene Američke Države, u Philadelphiju, piše Index.hr

Podsjetimo, Mila boluje od rijetkog oblika leukemije, a za njezino liječenje na drugome kraju svijeta posljednjih je dana prikupljeno gotovo 35 milijuna kuna.

Kako izvještava Index.hr, stigla je na zagrebački aerodrom nešto poslije osam sati, s kojeg je oko 9.30 s roditeljima krenula put SAD-a. Njihov avion najprije će sletjeti u Frankfurt, a nakon toga će drugim letom otići u SAD. Njezine roditelje i nju pljeskom je dočekalo osoblje aerodroma, ali i brojni okupljeni putnici.

– Sretno, Mila – čuli su se povici, a neki su prilazili i ohrabrivali nju i njezine roditelje.

Sanju, Marina i Milu Rončević došao je ispratiti i Milin djed, Vladimir Rončević te i njegov brat, Milin prastric. Na zračnoj luci Franjo Tuđman bilo je, dakle, jako emotivno kada su stigli Mila i njezini roditelji.

Milin otac pozdravio je sve okupljene i zahvalio još jednom ljudima, medijima i svim prijateljima.

– Idemo u neke nove bitke i evo, vidite je, tu je, spremna je za dalje i idemo mi svoje odraditi – rekao je, a prenio Index.hr.

Mila je mirno sve promatrala u očevu naručju, a kada ju je u ruke uzela majka, pitala ju je želi li svima reći bok, na što je Mila svima mahnula i rekla bok.

čitam...