ŠRK Šaran Molve prvak županijske lige u lovu ribe udicom na plovak

20:58h
0
Sudionici županijske lige u lovu ribe udicom na plovak

U prelijepom ambijentu ribičkog doma ŠRK Drava Hlebine, na uređenoj natjecateljskoj stazi, održano je 4. završno kolo Županijske lige u lovu ribe udicom na plovak za 2015. godinu.

U 4. kolu prvo mjesto osvojila je ekipa ŠRK Štuka Torčec, drugo mjesto osvojili su natjecatelji ŠRK Šaran Molve, a treći su bili ribiči ŠRK Smuđ Legrad.

Pojedinačno je prvi bio Danijel Kopričanec (ŠRK Šaran Move), drugi Kristijan Arnuš (ŠRK Smuđ Legrad), a treći Matija Kolesar (ŠRK Štuka Torčec).

Nakon što su zbrojeni rezultati u sva četiri kola, zasluženo prvo mjesto za 2015. g. osvojili su natjecatelji ŠRK Šaran Molve, drugo mjesto ŠRK Đelekovec Đelekovec, treće mjesto ŠRK Picok Đurđevac, četvrto ŠRK Štuka Torčec, peto ŠRK Drava Hlebine, šesto ŠRK Smuđ Legrad, sedmo ŠRK Drava Novo Virje, osmo ŠRK Podravka Koprivnica, deveto ŠRK Štuka Ferdinandovac i 10. mjesto ŠRK Bistra Repaš.

Pet prvoplasiranih stekli su pravo nastupa u međužupanijskom kupu Koprivničko-križevačke županije i Bjelovarsko-bilogorske županije u Rovišću 4. listopada 2015. godine.

Dodjela pehara i medalja nakon posljednjeg kola lige

Pojedinačno za 2015. g. prvo mjesto i zlatnu medalju ŠRS KCKŽŽ osvojio je Vladimir Jendrašic (ŠRK Picok Đurđevac), drugo mjesto i srebrnu medalju osvojio je Danijel Kopričanec (ŠRK Šaran Molve), a treće mjesto i brončanu medalju Kristijan Arnuš (ŠRK Smuđ Legrad).

Posebna zanimljivost je što su braća Sabolić, Mario koji nastupa za ŠRK Drava Novo Virje, i Danijel koji nastupa za ŠRK Štuka Ferdinandovac, u četvrtom kolu imali identičan ulov – 1292 grama.

Vrhovni sudac u četvrtom kolu bio je Marijan Cikuš koji je bez primjedbi odradio svoj zadatak. Sektorske medalje za četvrto kolo pobjednicima je uručio Darko Tolić, predsjednik kluba domaćina ŠRK Drava Hlebine koji je ove godine odlično organizirao završnicu natjecanja.

Pehare i medalje pobjednicima je predao Ivan Petak, predsjednik ŠRS Koprivničko-križevačke županije. Također je zahvalio još jednom svim domaćinima u 2015. godini, te svim sucima i natjecateljima koji su također istaknuli zadovoljstvo prijateljskim i korektnim ponašanjem svih sudionika.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!