strava

Staford napao mješanca pa ga muškarac usmrtio sjekirom. Na terenu je bila državna odvjetnica

11:45h
0
Staford ubijen
Foto: čitatelj

Prilikom sukoba dva psa, jučer je došlo do usmrćenja Staforda koji je napao mješanca, u Reki kraj Koprivnice.


Kako navodi policija, oko 15.30 sati, na širem koprivničkom području pas pasmine Američki Staford, vlasništvo 22-godišnjaka, udaljio se iz svojeg dvorišta te napao psa mješanca u vlasništvu 68-godišnjaka na ulici ispred kuće u kojoj pas mješanac živi.

Napad pasa pokušala je razdvojiti 64-godišnjakinja koja je psa mješanca uzela u ruke dok ga je za vrat držao Staford. Vlasnik Staforda je tada primio svog psa dok je 64-godišnjakinja držala psa mješanca te su ih razdvojili.

Potom je pas mješanac potrčao prema svojem dvorištu, ali se Staford istrgnuo i ponovno napao mješanca ispred ulaza u dvorište. Tada je 64-godišnjakinja ponovno pokušala razdvojiti pse, u čemu joj je pomogla 37-godišnjakinja.

Pas mješanac je ušao u svoje dvorište, no za njim ponovno došao Staford i napao ga.

U namjeri da spriječi daljnji napad, 64-godišnjakinja je šipkom udarila Staforda, dok ga je 37-godišnjakinja polijevala vodom. Tada je 42-godišnjak pokušao razdvojiti pse u čemu nije uspio te je tupim dijelom sjekire udario Staforda, koji je nakon toga prestao napadati psa mješanca i pritom je pas Staford uginuo.

Na mjestu događaja očevidne radnje obavila je općinska državna odvjetnica uz stručnu pomoć policijskih službenika. O svim prikupljenim obavijestima policijski službenici će dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Staford ubijen
Foto: čitatelj
Staford ubijen
Foto: čitatelj
Staford ubijen
Foto: čitatelj
Staford ubijen
Foto: čitatelj
Staford ubijen
Foto: čitatelj

 

čitam...