8.5 C
Koprivnica
Petak, 1. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SAD SE SVE ZNA

Stali na kraj kuloarskim pričama, Lacković: Gablec u KTC-u je najpovoljniji i ima drugu klijentelu, Stari grad mu nije konkurencija, preskup je
S

Prema projektima koje su nam prezentirali oni na ovoj lokaciji ne predviđaju otvaranje restorana, jer imaju prostor na tržnici gdje planiraju otvaranje restorana i poljoapoteke, razjasnio je Janči

Ne propustite

Križevački trgovački centar KTC otvara novu poslovnicu u Basaričekovoj ulici u Đurđevcu, pisali smo prije nekoliko dana. Do njegovog otvorenja i obavljanja blagdanske kupovine valja nam se još koji dan strpjeti, no korisna je informacija da će postojeća i još otvorena trgovina KTC, u istoj ulici, s utorkom 6. prosinca, zatvoriti svoja vrata. No objekt neće zjapiti prazan, već će dobiti novu namjenu.

Đurđevačka javnost već tjednima se zabavlja pričama o tome hoće li ili neće u Đurđevcu biti otvoren KTC-ov restoran, a neke su priče išle u smjeru kako je gradska uprava izvršila pritisak na križevački trgovački lanac kako im ne bi poremetila poslovanje restorana i pivnice Stari grad.

Oporbeni vijećnik Rajko Gašparić zatražio je na Gradskom vijeću pojašnjenje neslužbenih informacija da KTC, ipak, neće graditi novi restoran u centru grada.

– Je li točno da KTC neće ući u investiciju restorana zbog konkurencije Gradu u tim uslugama? Je li Grad to uvjetovao na bilo kakav način? – pitao je Gašparić, što je odmah izazvalo reakciju predsjednika Vijeća Željka Lackovića.

– Mislite da se KTC boji Starog grada? Mislim da je gablec u KTC-u najpovoljniji i ima drugu klijentelu. Stari grad nije netko tko je u segmentu gableca konkurencija bilo kome, preskup je – poručio mu je Lacković.

U raspravu se uključio gradonačelniku Hrvoje Janči.

– Prema projektima koje su nam prezentirali oni na ovoj lokaciji ne predviđaju otvaranje restorana, jer imaju prostor na tržnici gdje planiraju otvaranje restorana i poljoapoteke – razjasnio je do kraja situaciju gradonačelnik.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

TRAGEDIJA

FOTO U autu pronađeno mrtvo tijelo muškarca, utvrđuju se okolnosti smrti

U Lepavini je u automobilu pronađeno mrtvo tijelo muškarca, a policijskim očevidom će se utvrditi točne okolnosti smrti. Neslužbeno smo...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×