23 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
radovi u završnoj fazi

Stanari Močilskog odvojka lakše dišu, napokon se asfaltira cesta kojom svakodnevno prolaze
S

Ukupna vrijednost radova iznosi nešto više od 1,6 milijuna kuna s PDV-om

Ne propustite

Krajem srpnja pisali smo o radovima u Močilskom odvojku I, koji su tada napokon krenuli nakon desetljeća obećanja. Stanari koji tamo žive rekli su nam tada da nema vlasti koja im to nije obećavala i sukladno tome da se osjećaju sretnima kao da idu u neki drugi svijet.

Dva mjeseca kasnije, radovi u spomenutom odvojku su pri kraju. To se odnosi na asfaltiranje prometnice s odvojkom dužine 430 metara i širine 4,50 metara.

Foto: Ivan Balija
Ovako je prometnica izgledala prije dva mjeseca //Foto: Ivan Balija

Podsjećamo, ukupna vrijednost radova iznosi nešto više od 1,6 milijuna kuna s PDV-om, a investitor je Grad Koprivnica. Od polovice mjeseca srpnja, kad su započeli radovi, uz prometnicu je izgrađena oborinska kanalizacija na koju se prometnica spaja kanalicama i slivnicima.

Kako prometnica sada izgleda krajem tjedna uvjerili su se i čelni ljudi grada, na čelu s gradonačelnik Mišelom Jakšićem. Društvo su mu pravili pročelnik Upravnog odjela za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo Tomislav Golubić, viši stručni suradnik za građenje Dejan Mihalec i predsjednik MO Vinica Dragutin Jeđud. Vjerujemo da su viđenim ostali zadovoljni.

A ovako izgleda danas // Foto: Grad Koprivnica
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tragedija u Kloštru Podravskom

Bisiklist na kojeg je naletio 39-godišnjak je preminuo, koprivnički tužitelji otvorili istragu

Kako upravo doznajemo, Općinski su državni odvjetnici u Koprivnici otvorili istragu protiv 39-godišnjaka zbog osnovane sumnje da je skrivio...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×