radovi u završnoj fazi

Stanari Močilskog odvojka lakše dišu, napokon se asfaltira cesta kojom svakodnevno prolaze

Ukupna vrijednost radova iznosi nešto više od 1,6 milijuna kuna s PDV-om

15:08h
0
Foto: Grad Koprivnica

Krajem srpnja pisali smo o radovima u Močilskom odvojku I, koji su tada napokon krenuli nakon desetljeća obećanja. Stanari koji tamo žive rekli su nam tada da nema vlasti koja im to nije obećavala i sukladno tome da se osjećaju sretnima kao da idu u neki drugi svijet.

Dva mjeseca kasnije, radovi u spomenutom odvojku su pri kraju. To se odnosi na asfaltiranje prometnice s odvojkom dužine 430 metara i širine 4,50 metara.

Foto: Ivan Balija
Ovako je prometnica izgledala prije dva mjeseca //Foto: Ivan Balija

Podsjećamo, ukupna vrijednost radova iznosi nešto više od 1,6 milijuna kuna s PDV-om, a investitor je Grad Koprivnica. Od polovice mjeseca srpnja, kad su započeli radovi, uz prometnicu je izgrađena oborinska kanalizacija na koju se prometnica spaja kanalicama i slivnicima.

Kako prometnica sada izgleda krajem tjedna uvjerili su se i čelni ljudi grada, na čelu s gradonačelnik Mišelom Jakšićem. Društvo su mu pravili pročelnik Upravnog odjela za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo Tomislav Golubić, viši stručni suradnik za građenje Dejan Mihalec i predsjednik MO Vinica Dragutin Jeđud. Vjerujemo da su viđenim ostali zadovoljni.

A ovako izgleda danas // Foto: Grad Koprivnica