4.6 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Stand-up komedija Arijane Čuline “Za Europu spremni”
S

Ne propustite

U petak, 16. studenog u 20 sati u đurđevačkom Domu kulture poznata splitska glumica odigrat će svoju stand-up komediju koju je uglavnom sama osmislila i režirala.

Kroz ovu komediju prožimaju se glazba i  duhovita razmatranja o tome koliko su uopće Hrvati spremni za Europu i koliko je Europa spremna za nas.

Na duhovit način komentira i brojne različitosti u običajima i kulturi,  a sve je prožeto songovima Edith Piaf, ABBA-e i na kraju hitom “Insieme” Tota Cotugna.

Komedija se temelji na vlastitoj knjizi iz koje je autorica za  ovu monodramu izdvojila zanimljive dijelove koje govore o našim specifičnostima poput javnih zahoda, prehrambenih navika,  gradnje grobnica i vikendica, vjenčanja i ponašanja u prometu i usporedila ih s europskim.

Ulaznice se mogu nabaviti po popularnoj cijeni od 30 kuna,  svakodnevno od ponedjeljka do petka od 10 do 14 sati na blagajni kina u Domu kulture i sat vremena prije početka predstave.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

USPJEH

Antonio Kolar i Borna Bojkić opravdali očekivanja na državnom natjecanju iz informatike

Učenici Strukovne škole Đurđevac i ove su godine na državnom natjecanju iz informatike bili uspješni. U kategoriji razvoj softvera...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×