5.7 C
Koprivnica
Nedjelja, 21. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PROJEKT SPEKTAR

Stara Pučka škola u Pitomači preuređena u prostor u kojem će socijalne usluge moći tražiti sve dobne skupine stanovništva
S

Projektom je izvršena rekonstrukcija stare srednje škole, odnosno nekadašnje pučke škole, koja je jedna od najstarijih zgrada u Pitomači te je ona dobila svoje novo ruho i značenje

Ne propustite

U Pitomači je posljednjeg dana veljače održana završna konferencija projekta pod nazivom Spektar.

Projektom je izvršena rekonstrukcija stare srednje škole, odnosno nekadašnje pučke škole, koja je jedna od najstarijih zgrada u Pitomači te je ona dobila svoje novo ruho i značenje.

Novi prostori omogućit će pružanje usluga rane intervencije kod djece, psihosocijalne podrške svim dobnim skupinama te uslugu pomoći u kući starijim i nemoćnim osobama uz uključenu uslugu prehrane.

– Provedbom je ostvaren opći cilj projekta da se kroz poboljšanu socijalnu infrastrukturu osigura pristup socijalnim uslugama u zajednici uz promicanje socijalne uključenosti i smanjenje nejednakosti te prelazak s institucionalne skrbi na skrb u zajednici – rekli su na završnoj konferenciji.

Projekt Spektar provodio je nositelj tvrtka DRAFT, a partneri u provedbi su općine Pitomača, Špišić Bukovica i Kloštar Podravski.

Ukupna vrijednost projekta iznosila je 8.049.674,37 kuna, a iznos bespovratnih sredstava od 7.955.049,37 kuna financirao se iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Foto: Općina Pitomača
Foto: Općina Pitomača
Foto: Općina Pitomača
Foto: Općina Pitomača
Foto: Općina Pitomača
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Bogat program

FOTO/VIDEO Fešta u Drnju, guštanje u specijalitetima i veselje uz tamburaše, Đurđevo je okupilo brojne mještane i goste

Veselo je u Drnju povodom Đurđeva, a mještani uživaju uz bogat program. Sajam domaćih proizvoda i rukotvorina počeo je u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×