9.9 C
Koprivnica
Subota, 2. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
VRIJEDNI UGOVORI

Staru školu preuređuju u Centar za posjetitelje, grade biciklističke staze u Velikom Otoku i Selnici Podravskoj
S

Projektnu prijavu izrađivala je županijska razvojna agencija PORA u suradnji s mještanima Velikog Otoka i djelatnicama općine

Ne propustite

Općina Legrad osigurala je nova sredstva za izradu projektne dokumentacije za dva projekta koja će nakon što budu završeni uvelike unijeti promjenu u život i razvoj društvene zajednice.

Prije nekoliko mjeseci legradsko vodstvo prijavilo je na natječaj Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU iz programa NPOO prijavila dva projekta za sufinanciranje izrade projektne dokumentacije. Prvi projekt vezan je uz obnovu i prenamjenu stare škole u Centar za posjetitelje, a drugi za biciklističke staze u naseljima Veliki Otok i Selnica Podravska.

Projektnu prijavu izrađivala je županijska razvojna agencija PORA u suradnji s mještanima Velikog Otoka i djelatnicama općine.

Svečano ugovori načelniku Ivanu Saboliću uručeni su u Čakovcu, a zajedno su ih dodijelili ministrica regionalnog razvoja i fondova EU gospođa Nataša Tramišak i predsjednik Vlade RH gospodin Andrej Plenković.

Ukupna vrijednost ugovora je 1.329.183,33 kuna, odnosno 176.412,95 eura.

Foto: Općina Legrad

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Propisno je kažnjen

Drama u podravskom kafiću, Mladen ušetao i poručio vlasnici: “Ja sam ubica, raznijet ću vas bombom!”

"Doći ću s bombom koja će vas raznijeti. Ja sam bio u zatvoru, ja sam ubica!", poručio je  54-godišnji...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×