9 C
Koprivnica
Nedjelja, 2. travnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
blagdani

Stavili smo na jedno mjesto radna vremena trgovina, pogledajte kako rade ili ne rade na Badnjak, Božić i Štefanje
S

Na Badnjak će uglavnom raditi skraćeno, a na Božić, naravno, neće raditi. Na Štefanje će pojedine trgovine raditi skraćeno, a neke će biti zatvorene

Ne propustite

Vjerujemo da ima onih koji se pitaju kako će narednih dana raditi trgovine. Kako bismo takvima skratili muke, bacili smo se u provjeru i u nastavku vam donosimo radno vrijeme trgovina, zaključno s ponedjeljkom. Da odmah rezimiramo, na Badnjak će uglavnom raditi skraćeno, a na Božić, naravno, neće raditi. Na Štefanje će pojedine trgovine raditi skraćeno, a neke će biti zatvorene.

KONZUM dan prije Badnjaka radi produženo, do 22 sata, a na Badnjak će raditi skraćeno, odnosno do 17 sati. Na Božić i Štefanje bit će zatvoren. Detalje potražite OVDJE.

SPAR sutra, na Badnjak, radi do 16 sati, a na Božić će biti zatvoren. No na Štefanje će radno vrijeme ove trgovine biti od 8 do 14 sati. Detaljnije možete vidjeti OVDJE.

INTERSPAR će danas raditi do 22 sata, a sutra će raditi skraćeno, do 17 sati. Na Božić je trgovina zatvorena, a na Štefanje će raditi od 8 do 14 sati. Detaljnije pogledajte OVDJE.

KTC će na Badnjak raditi do 17 sati, a na Božić i Štefanje njihove trgovine ne rade.

PLODINE će na Badnjak raditi do 18 sati, na Božić će biti zatvorene, dok će na Štefanje raditi po nedjeljnom radnom vremenu. Detaljnije potražite OVDJE.

KAUFLAND će sutra, također, raditi skraćeno, točnije do 16 sati, a na Božić i Štefanje trgovina će biti zatvorena. Detalje potražite OVDJE.

LIDL će na Badnjak raditi do 14 sati, a na Božić i Štefanje će biti zatvoren.

LONIA će na Badnjak raditi do 17 sati, na Božić će biti zatvorena, dok će na Štefanje raditi do 14 sati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

MODA NA ULICI

Skockana Sanda u proljeće zakoračila s malo ruža i baš originalnom jaknicom

Usred smo prijelaznog razdoblja kada po običaju spremamo deblju garedrobu, a vadimo tanje odjevne komade. Jutra su prohladna pa...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti