Portal epodravina nagrađuje

Stigle su nam fotografije preslatkih uskršnjih beba, a našim čitateljima prepuštamo izbor sretnih dobitnika vrijednih nagrada

Roditelji su nam slali prekrasne fotografije mališana vezane uz uskršnju tematiku. Stigle su tako fotke malih zečeka, bojanja jaja, bebača na slami i ostalih blagdanskih radosti u kojima su najviše uživali najmlađi.

19:30h
2
Podijeli objavu

Za naše vjerne čitatelje pripremili smo nagradni natječaj u kojem biramo najslađu uskršnju bebu, a kako su nama sve bebe najslađe i najradije bi ih sve nagradili, taj posao prepuštamo našim čitateljima.

Roditelji su nam slali prekrasne fotografije mališana vezane uz uskršnju tematiku. Stigle su fotke malih zečeka, bojanja jaja, bebača na slami i ostalih blagdanskih radosti u kojima su najviše uživali najmlađi te nam tako dočarali veselje Uskrsa.

Glasati možete lajkom na fotku ispod teksta, a sretne dobitnike ćemo objaviti u ponedjeljak, 24. travnja.

Prva nagrada je poklon Baby Centra Koprivnica u iznosu od 500 kuna, a druga poklon bon Lollipopa u vrijednosti od 350 kuna.

Baby Centar Koprivnica nudi Vam velik i raznovrstan izbor dječje opreme, igračaka i tekstila u bogato opremljenom prostoru. S 18 godina iskustva iza sebe, jamče vrhunsko zadovoljstvo kupovine!

Bave se prodajom dječje robe i opreme te nude sve što vaši najmlađi trebaju.

Trgovinu možete posjetiti u Koprivnici na adresi Ulica Josipa Vargovića 4 te se uvjeriti u vrhunsku ponudu artikla svjetski poznatih brendova visoke kvalitete, po vrlo povoljnim cijenama.

Također, robu možete naručiti putem Facebooka Trgovina Melita Baby Centar Kc ili web shopa Trgovina Melita Bjelovar & Baby Centar Koprivnica uz besplatnu dostavu i plaćanjem pouzećem. Baby Centar Koprivnica možete dobiti na broj 048/625-116.

Lollipop je mladi kreativni koprivnički brand koji stvara bogat asortiman proizvoda za one najmanje pa sve do uzrasta 10-godišnjaka. Temeljne odrednice su očuvanje domaće proizvodnje, pažljiv odabir materijala i njegove obrade, te razigran dizajn i kvaliteta.

Pod imenom Lollipop krije se 100% domaći brand, što znači da je Lollipop tim zamislio, osmislio, nacrtao, razradio i proizveo cijeli proizvod.

Dizajn je vedar i razgiran, a boje koje koriste u printanju tekstila na bazi su vode te su stoga printevi izrazito meki, nježni i prozračni, jedva primjetni na dodir. Boje posjeduju certifikat kvalitete “Oeko-tex Standard 100” i time Vam garantiraju kvalitetu i sigurnost koja je i više nego bitna kad su u pitanju dječja i baby robica.

Fleksibilost vlastite proizvodnje omogućuje da rade po narudžbi. Do sada su surađivali s mnoštvo vrtića u izradi majica za vrtičke skupine, plesne i glumačke skupine, kostime za male navijačice, balerine i sl.

Njihove proizvode možete pronaći u LOLLIPOP trgovini u Ul. Josipa Vargovića 2, Koprivnica, a sve novosti i upite možete slati na društvene mreže web shop www.lolllipop.hr,  facebook stranica Lollipop, instagram www.instagram.com/lollipop.hr/

Podijeli objavu
  • Razocarana

    Izgleda da je glasovanje namjesteno. Nas nekoliko svak sa svoga mobitela posalje glas za dijete a prikaze se samo jedan. Cini se da vec imate pobjednike i bez naseg glasovanja.

    • kosinus

      Glasovanje je zaštićeno s više slojeva zaštite, među kojima je i zaštita IP adrese, ako je nekoliko mobitela u pitanju, a svi koriste isti WiFi priključak, proći će samo jedan glas jer svi koriste istu IP adresu.