4.6 C
Koprivnica
Nedjelja, 21. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Stjepan Lonačar prvi predsjednik Kluba 100
S

Ne propustite

Darivatelji krvi sa 75 i više davanja (žene) i 100 i više davanja (muški), osnovali su u ponedjeljak 27. listopada ‘Klub 100’ u sklopu Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije.

Stjepan Lončar // Foto: Crveni križ KoprivnicaZa prvog predsjednika izabran je koprivnički darivatelj Stjepan Lončar, koji ima 156 darivanja krvi, a uz njega, u Upravnom odboru su dvije potpredsjednice dr. Ljiljana Sertić iz Đurđevca i dr. Dragica Kramarić iz Koprivnice, Stjepan Berend iz Križevaca i Zdravko Fajt iz Koprivnice, koji je izabran za tajnika i rizničara Kluba.

Klub 100 okupljat će darivatelje kako bi pomagali u promociji i organizaciji darivanja krvi na našem području prema Kalendaru akcija, sudjelovat će u organizaciji susreta i druženja darivatelja prilikom obilježavanja dana Dobrovoljnih darivatelja krvi te će proraditi na omasovljenju darivanja krvi, posebno među mladima, kojima treba stalno dokazivati društvenu korisnost darivanja krvi.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Bogat program

FOTO/VIDEO Fešta u Drnju, guštanje u specijalitetima i veselje uz tamburaše, Đurđevo je okupilo brojne mještane i goste

Veselo je u Drnju povodom Đurđeva, a mještani uživaju uz bogat program. Sajam domaćih proizvoda i rukotvorina počeo je u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×