Kerekesh teatar

Što su Sofija i Marlena napravile s visećim susjedom saznajte ovog četvrtka uz ulaznice koje imamo za vas

Sofija i Marlena uspijevaju uvući visećeg susjeda u svoj stan i nakon nekoliko neuspjelih pokušaja oživljavanja, uz sve komplikacije, pokojni susjed ima još iznenađenja.

10:06h
0
Foto: Matija Gudlin

Predstave izvedene pod zvjezdanim nebom na obalama Šoderice ove su godine nadmašile sva očekivanja.

Ljubaf, Remetinec i Skupština nakrcali su gledalište na Podravskom moru, a to se posebno odnosi na predstavu Remetinec, na kojoj pola sata prije početka predstave više nije bilo mjesta za posjetitelje koji su još uvijek dolazili na Šodericu.

Najnovija komedija Kerekesh Teatra u kojoj dvije cimerice muku muče sa susjedom koji se objesio točno kod njihovog prozora ovog će četvrtka nasmijati publiku do suza.

Sofija i Marlena uspijevaju uvući visećeg susjeda u svoj stan i nakon nekoliko neuspjelih pokušaja oživljavanja, uz sve komplikacije, pokojni susjed ima još iznenađenja. Predstavu je adaptirao Ljubomir Kerekeš.

Ekipa portala ePodravina i ovog je tjedna osigurala pet puta po jednu ulaznicu za svoje čitatelje. Sve što trebate učiniti kako bi osvojili ulaznicu je ispuniti obrazac u članku.

Ulaznice po cijeni od 40 kuna možete kupiti u caffe baru Kaktus u Koprivnici, pizzeriji Fortuna na Šoderici te beach baru Mosquito na Šoderici, a prodavat će se i od 19 sati na ulazu na dan predstave.