19.3 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Nije mu prvi put

STRAVA U PRIGORJU Baka gledala tv, unuk ju uhvatio za uši i bijesno tresao – jer mu nije dala džeparac!
S

Osim zatvorske kazne tražili su da mu se produlji i zabrana približavanja od 100 metara te da ne smije s njima nikako komunicirati.

Ne propustite

Godinu i četiri mjeseca zatvora traži državno odvjetništvo za jednog 23-godišnjeg Prigorca koji je, smatraju, počino dva kaznena djelo nasilja u obitelji.

Naime, navode kako je u razdoblju od mjesec dana, ove godine na prigorskom području kaznena djela počinio protiv majke i baje. Tužitelji ističu kako ih je vrijeđao i psovao.

– Majci je govorio da je ku*vetina, kada bi došla s posla ispitivao gdje je bila, govorio joj da se „vucara“ po Zagrebu… Bacao joj suđe i čaše pod noge te je jednom prilikom došao k njoj na radno mjesto tražeći ju novac… – ističu u optužnici.

Mladić: Rešit ću te!

Dodaju da je počeo vikati na nju pred ljudima kad mu je odbila dati novac. U takvim joj je situacijama, optužuju ga, govorio će ju ”rešiti”. Kad je riječ o baki, koja mu je također odbila dati novac psovao bi joj “boga i mrtvu majku”.

– I nju je vrijeđao da je ku*va, govorio joj da će ju “rešiti”, razbijao stvari po kući, te je jednom prilikom baki bacio jelo na dvorište. Dok je gledala televiziju uhvatio ju je rukama
za glavu te držao za uši, stiskao i tresao – prepričali su u odvjetništvu.

zena tugastrava u prigorju
Ilustracija // Foto: Envato Elements

Osim zatvorske kazne tražili su da mu se produlji i zabrana približavanja od 100 metara te da ne smije s njima nikako komunicirati. Zatvorska kazna predviđena je jer je već ranije osuđivan zbog kaznenih djela s elementima nasilja, i to na štetu bliske osobe.

– Usto, višestruko je prekršajno osuđivana osoba, s time da je između ostaloga, osuđivan i za prekršaj iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Netom nakon što su mu izrečene navedene mjere opreza, kontaktirao je baku govoreći joj da će se vratiti kući po stvari te neka “povuče” tužbu – kazuju u odvjetništvu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Osvaja

Prozračni outfit na lijepoj Koprivničanki je za peticu, ovako izgleda look rođen za ljeto

Da je počelo ljeto možemo vidjeti na svakom koraku - ne samo da je nama vruće, već se i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×