Street art festival // Novi murali ukrasili koprivnička pročelja

10:10h
0
Mural na zgradi dvorane u Starčevićevoj ulici

U posljednjih pet dana u sklopu koprivničkog Street art festivala kompletno su završeni murali Lonca iz Zagreba te Pekmezmed i Ninje Tigera iz Rijeke. Sjajne radove mladih autora možete pogledati na bočnom zidu dvorane u Starčevićevoj 15, dvorani Srednje škole Koprivnica i Domu mladih.

U Gradskom parku možete pogledati intervenciju Gol i Gola domaćeg autora Antonia Grgića.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Ovaj tjedan kod Srednje škole posjetite Hansa iz Koprivnice i Auksa iz Osijeka kojima će se od četvrtak pridružiti i zagrebački umjetnici Artuditu i Chez.

No, nisu murali i intervencije jedino što Street art čini zanimljivim i vrijednim festivalom… To je i druženje, upoznavanje grada, stvaranje kreativnog procesa koji kroz gotovo dva tjedna zove na ulicu gdje ova umjetnost nastaje.

Ovaj tjedan družimo se kod Srednje škole, a u četvrtak u 20 sati u sklopu programa Street Art Festivala Koprivnica, koprivnički arhitekt i umjetnik Antonio Grgić će uz projekciju foto-dokumemtacije u KKC Pixel govoriti o urbanim intervencijama, skulpturama u prostoru, akcijama te će predstaviti intervencije izvedene tijekom festivala.

Voditeljice festivala – Maša Zamljačanec i Andreja Salajec, poznate kao dvojac maMUZE – pozivaju vas da do nedjelje šetate gradom i gledate nastanak murala koji će (trajno) krasiti naš grad.

{vsig}fun/05-2014/galerija-murali{/vsig}

čitam...