26.8 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
IZBORNICI MILIVOJEVIĆ I RUKAVINA

Stručni stožer mladih nogometnih selekcija posjetio sjedište Županije, Slavenov dvojac sudjelovao na ljetnim pripremama
S

Svečani prijem zaključen je razmjenom prigodnih poklona.

Ne propustite

Izbornik U-15 hrvatske nogometne reprezentacije te instruktor i član Komisije za mlađe uzraste NS Koprivničko-križevačke županije Sergej Milivojević, kao i izbornik U-16 uzrasta Tomislav Rukavina i ostatak stručnog stožera primljeni su jučer u Županijskoj upravi od strane župana Darka Korena.

– U našoj se županiji mnogo pažnje poklanja sportu koji je iznimno važan u formiranju zajednice, a posebno mladih koji kroz sportske discipline stasaju i usmjeravaju se prema zdravim oblicima života. Županija svoj doprinos u razvoju sporta daje i kroz županijsku Zajednicu sportova koja okuplja velik broj sportaša, ali i putem investicijskih projekata poput izgradnje pet školskih sportskih dvorana koji smo pokrenuli u suradnji s općinama i koji će uvelike pomoći profesionalcima i rekreativcima da sportske discipline budu na još višoj razini. Drago nam je što su i stručnjaci iz naše sredine uspjeli ostvariti karijere u sklopu velike reprezentativne nogometne obitelji na nacionalnoj razini. Ključan je rad s mladim uzrastima, vi postavljate temelje za buduće sjajne rezultate i stoga vam želim da u prijenosu znanja na mlade budete što uspješniji. Siguran sam da nas u budućnosti očekuje mnogo radosnih sportskih trenutaka u koje ćete ugraditi svoj prepoznatljiv potpis – kazao je Koren.

Izbornici Milivojević i Rukavina upoznali su župana i zamjenika Ratimira Ljubića s pripremama i radom Ljetnog kampa HNS-a u Ludbregu koji se održao od 6. do 11. kolovoza, a u kojemu je sudjelovalo 50-ak nogometaša. Među njima bio je i dvojac Slaven Belupa, Lovro Lazar i Lovro Zvonarek.

– Drago nam je što smo imali priliku biti vaši gosti jer Koprivničko-križevačka županija je prava sportska županija u kojoj djeluju vrhunski klubovi sa sjajnim trenerima i sportašima. Nadam se da će se i u buduće ulagati u sportsku infrastrukturu  te smještajne kapacitete kako bi gradovi i općine na području županije bili još aktivniji te ostvarili sportski turistički potencijal koji postoji – dodao je Milivojević.

Svečani prijem zaključen je razmjenom prigodnih poklona.

Foto: Koprivničko-križevačka županija
Foto: Koprivničko-križevačka županija
Foto: Koprivničko-križevačka županija
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Micro Matic

Velika međunarodna grupacija preuzela obiteljsku tvrtku, Bilić: Privlačni smo investitorima

Grad Ludbreg dobio je novog investitora. Radi se o grupaciji Micro Matic, međunarodnoj industrijskoj grupaciji sa sjedištem Odenseu u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×