15.4 C
Koprivnica
Utorak, 28. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Oprezno

Stručnjaci podijelili sedam ‘grijeha’ u spavaćoj sobi: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
S

Njihov popis nadovezuje se na nedavno istraživanje Decoding Desirea provedeno na gotovo 2000 ispitanika koje je pokazalo da 60 posto muškaraca i žena nije zadovoljno seksualnim životom.

Ne propustite

Beducated, online platforma za seksualnu edukaciju, otkrila je ‘sedam smrtnih seksualnih grijeha’ koje mnogi parovi rade u krevetu.

Njihov popis nadovezuje se na nedavno istraživanje Decoding Desirea provedeno na gotovo 2000 ispitanika koje je pokazalo da 60 posto muškaraca i žena nije zadovoljno seksualnim životom.

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije, nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku do raznih zabluda vezanih uz seksualnost.

1. Grijeh šutnje

Čak 95 posto ispitanika navelo je kao problem nedostatak komunikacije vezane za želje, potrebe i granice u seksu.

2. Grijeh željeti više

Mnogi ljudi često žele imati više seksa. Međutim, podaci iz ankete otkrivaju da više seksa nije uvjet za sretan seksualni život.

3. Grijeh rutine

Istraživanje je pokazalo da bi 50 posto sudionika žudjelo isprobati nešto novo u spavaćoj sobi, uz eksperimentiranje i nove ljubavne tehnike

4. Grijeh jurnjave za orgazmom

Dvije od tri žene priznale su da su glumile orgazam kako ne bi povrijedile partnerov ego. To pokazuje da seks sve dok jedna strana ne dosegne vrhunac može biti kontraproduktivno.

5. Grijeh nebrige o sebi

Čak 61 posto sudionika istraživanja reklo da je stres izravno utjecao na njihov seksualni život. Prakticiranje mentalne i fizičke brige o sebi, zajedno s više tjelesne aktivnosti i vježbe, može povećati seksualno zadovoljstvo, želju i samopouzdanje.

6. Grijeh nejednakosti

Jedna od četiri žene ima nizak ili nikakav libido, što je gotovo dvostruko više od muškaraca. Voditi računa o svakodnevnom stresu partnera i odvojiti više vremena za zajedničko istraživanje intimnih trenutaka može pomoći u ravnoteži te nejednakosti.

7. Grijeh needuciranja

Obrazovani studenti imali 67 posto veću vjerojatnost da će biti zadovoljni svojim seksualnim životom od općeg prosjeka. Ovo pokazuje da se spolni odgoj treba tretirati kao cjeloživotni proces učenja, piše The Star.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka oduševila u ljetnom topiću i zanimljivoj lanenoj suknjici s prorezom

Jednostavno smo ostali bez riječi. Sve na ovoj djevojci izgleda pomno odabrano i usklađeno, od predimenzioniranih, ali hit naočala...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×