13.4 C
Koprivnica
Nedjelja, 25. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Stručni skup o obuci neplivača
S

Ne propustite

Grad Koprivnica je od četvrtka do subote domaćin izuzetno važno stručnog skupa na temu «Antropološke, metodičke i stručne pretpostavke rada u području obuke neplivača». Organizatori ovog 10. hrvatskog savjetovanja o obuci neplivača su Zajednica športskih udruga grada Koprivnice i Udruga kineziologa grada Koprivnice uz veliku potporu Hrvatskog olimpijskog odbora, Hrvatskog saveza za sportsku rekreaciju «Sport za sve» i Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa.
U ova tri dana stručnjaci s područja sporta i kineziologije imat će prilike slušati i pratiti izlaganja prof. dr. sc. Vladimira Findaka, prof. dr. sc. Nade Grčić-Zubčević, prof. Vesne Marinović, Ane Sršen i prof. Marine Tomac-Rojčević. Jedan od atraktivnijih dijelova savjetovanja svakako će biti i praktični prikaz vezan uz izlaganje o obuci neplivača u univerzalnoj sportskoj školi koji će se odvijati od 9 do 11 sati u subotu na Gradskim bazenima Cerine. Popratna manifestacija ovog skupa je i podjela godišnje nagrade za obuku neplivača.
Navedenim programom Koprivnica se sa svojim Gradskim bazenima u samo dvije godine svrstava u sam vrh profesionalnog pristupa sportu i zauzima važno mjesto na karti gradova prilagođenim svim potrebama suvremenog čovjeka, ističe se u priopćenju Zajednice športskih udruga Grada Koprivnice.
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Osvojili 1200 dolara

FOTO/VIDEO Zoran i Valentino u jednom danu razvili aplikaciju za razdvajanje otpada: Spavali smo tri sata, a koristili smo i umjetnu inteligenciju

U siječnju je koprivnički Enter bio mjesto zanimljivog okupljanja za sve ljubitelje tehnologije, programiranja i kreativnih ideja. Tamo je...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×