Otvorene prijave

U studenom predstoji županijski Obrtnički i gospodarski sajam u Križevcima

13:31h
0
18. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije // Foto: Matija Gudlin
Izlagači na prošlogodišnjem sajmu // Foto: Matija Gudlin

Uz povoljne cijene izložbenog prostora po sistemu “ključ u ruke”, nudimo vam i mogućnost odabira pozicije vašeg izlagačkog prostora prema vašoj želji, jamči župan.

Župan Darko Koren kao predsjednik Organizacijskog odbora, poziva sve zainteresirane obrtnike da se prijave za izlaganje na 19. Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije, koji će se od 11. do 13. studenog održati u Križevcima.

Program sajma bit će obilježen organizacijom okruglih stolova o poduzetništvu, poljoprivredi i ruralnom razvoju, prezentacijama i stručnim skupovima, te turističkim i gastro-izložbama.

Ovaj tradicionalni sajam održat će se u samom centru grada na uređenom izlagačkom prostoru od 1.700 četvornih metara zatvorenog i 2.500 četvornih metara otvorenog prostora, ispred Sportske dvorane OŠ Ljudevita Modeca u ulici Potočka 26.

– Uz povoljne cijene izložbenog prostora po sistemu “ključ u ruke”, prema uobičajenim sajamskim standardima, nudimo vam i mogućnost odabira pozicije vašeg izlagačkog prostora prema vašoj želji – jamči župan i dodaje da je vanjski izložbeni prostor za izlagače koji se bave djelatnostima iz područja poljoprivrede, besplatan.

Sajam počinje u petak 11. studenog svečanim otvorenjem u 11 sati, a na njemu se očekuje nastup oko 250 izlagača uključujući i inozemne.

Postupak prijave te cjenik izložbenog prostora i dodatne opreme, uz ostale informacije o sajmu, objavljen je na stranici Komore, a za informacije i prijave zainteresirani se mogu obratiti u Obrtničku komoru na e-mail adresu, telefon 048 623 408 ili adresu Bjelovarska cesta 75a, Koprivnica, dok se prijavnica može preuzeti OVDJE.

Manifestacija se održava u organizaciji Koprivničko-križevačke županije, a suorganizatori su Grad Križevci, HGK Županijska komora Koprivnica, županijska Obrtnička komora, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, te križevačka i županijska Turistička zajednica.

čitam...