24.1 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
besplatno je

Studenti prava ponovno stižu u Koprivnicu, pomoć mogu zatražiti svi zainteresirani građani, evo što je potrebno ponijeti
S

Studenti samostalno i kolektivno obrađuju primljene slučajeve pri čemu im po potrebi pomažu akademski mentori poput suradnika, znanstvenih asistenata i profesora

Ne propustite

Studenti Pravnog fakulteta u Zagrebu ponovno stižu u Koprivnicu u sklopu projekta Pravne klinike.

Građani će tako moći u srijedu potražiti besplatnu pravnu pomoć u koprivničkoj Gradskoj vijećnici na Zrinskom trgu. Ondje će studenti dežurati od 10 do 13 sati, a pomoć mogu zatražiti svi zainteresirani građani.

– Sa sobom moraju ponijeti fotokopiju osobne iskaznice i dokumentacije vezane uz pravni problem koji imaju – ističu iz Grada.

Dodaju da klinika u prvom redu pruža pravne savjete, a studenti mogu pomoći i u sastavljanju raznih pismena i podnesaka u upravnim i drugim postupcima.

Inače, studenti samostalno i kolektivno obrađuju primljene slučajeve pri čemu im po potrebi pomažu akademski mentori poput suradnika, znanstvenih asistenata i profesora.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Euro 2024.

FOTO Ajmo Vatreni! Pogledajte atmosferu iz naših kafića, utakmica se gleda bez daha

Počelo je ludilo zvano Euro 2024! Naši vatreni se u Njemačkoj danas počinju boriti za prolazak teške skupine u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×