16.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Studenti projektom SHOWderica žele vratiti Šodericu na turističku kartu Hrvatske
S

Ne propustite

Predsjednik Udruge športske rekreacije podravskih studenata Ivan Kičinbaći predstavio je 7. svibnja 2014.  zamjeniku župana Ivanu Palu projekt „SHOWderica”. Radi se o dvodnevnom festivalu na jezeru Šoderica kojemu je primarni cilj vratiti Šodericu na turističku kartu Hrvatske.

U bogatoj festivalskoj ponudi planirana su različita sportska, zabavna i kulturna zbivanja poput turnira u odbojci na pijesku, ekoloških radionica, koncerata, nastupa KUD-ova i dječjih zborova, igara na vodi i dr.

Predsjednik Udruge istaknuo je kako su se odlučili na organizaciju ove manifestacije jer su nakon provedene ankete otkrili kako ljudi žele da se Šoderici vrati stari sjaj, a kao razloge zbog kojih je Šoderica izgubila na popularnosti ispitanici navode zapuštenost, nedostatak trgovine i ugostiteljskih objekata te nečistoću samog jezera. Upravo zbog toga ovim se projektom nastoji vratiti obrtnike, otvoriti stare (ali i nove) ugostiteljske objekte te očistiti jezero i urediti okoliš. Zamjenik župana pohvalio je planove Udruge i rekao kako će Županija pomoći u ostvarenju ovog velikog projekta.

Izvor: www.kckzz.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koncert za pamćenje

FOTO/VIDEO Džentlmeni za kraj vikenda punog sadržaja u Pitomači

Koncert popularnih Džentlmena, jednog od najpopularnijih pop-tamburaških sastava, pokazao se kao pun pogodak za sve okupljene na pitomačkom glavnom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×