19.3 C
Koprivnica
Utorak, 28. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Suradnja s Aspirom

Studenti prvog studija gastronomije u Hrvatskoj kuhat će s Podravkinim proizvodima
S

Podravkin specijalist kulinarstva Zoran Delić zajedno sa chefom Denisom Galićem predstavio je proizvode Podravke.

Ne propustite

Na Visokoj poslovnoj školi Aspira u Splitu održano je svečano otvaranje najsuvremenijeg edukacijskog kuhinjskog praktikuma i prezentacija novih trening programa u hotelijerstvu i ugostiteljstvu.

Tom je prigodom Podravkin specijalist kulinarstva Zoran Delić zajedno sa chefom Denisom Galićem predstavio proizvode Podravke kroz pripremu ekskluzivnih mediteranskih jela uz Vegeta Maestro monozačine.

Suvremeni kuhinjski praktikum nastao je iz potrebe za edukacijom kvalitetnih kadrova za ugostiteljske objekte s vrhunskom ponudom koji prate potrebe tržišta. Podravka se udružila s Aspirom te će studenti prvog studija gastronomije u Hrvatskoj i polaznici trening programa u hotelijerstvu i ugostiteljstvu kuhati s Podravkinim proizvodima.

U sklopu Kulinarske akademije, Aspira je razvila čitav niz trening programa i radionica koje pokrivaju područja gastronomije, sommelierstva, svijeta pića, suvremenih tehnika posluživanja, poslovnih edukacija za unapređenje poslovanja, ali i kratkih edukacija poput kuhara specijalista, barista i kuhara specijalista egzotičnih kuhinja.

Daljnja suradnja Podravke i Aspire nastavit će se nizom aktivnosti, između ostaloga i edukacijama za sve zainteresirane.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

3. kolo HALS za limačice i limače

Mali koprivnički atletičari u Križevcima osvojili pregršt medalja

Odlične rezultate ostvarili su natjecatelji Atletskog kluba Koprivnica na jučer održanom 3. kolu Hrvatske atletske lige sjever za limačice...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×