19.9 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
pak' se delalo na sve strane

Subota za rekordere! Jedan biser vozio s 2,65 promila u krvi, a drugi prohujao kroz Kalinovac velikom brzinom
S

Tijekom vikenda od 27. do 29. listopada na području Policijske uprave koprivničko-križevačke zabilježeno je 31 prometna nesreća

Ne propustite

Tijekom vikenda, od 27. do 29. listopada, na području Policijske uprave koprivničko-križevačke zabilježena je 31 prometna nesreća kao i šest prekršaja narušavanja javnog red i mira, tri požara na građevinskim objektima i jedan na prometnom sredstvu.

Najveća koncentracija alkohola tijekom vikenda utvrđena je u subotu, 28. listopada u 22.50 sati u Đurđevcu u Ulici Antuna Radića kod 59-godišnjeg vozača osobnog automobila. Vozač je upravljao pod utjecajem alkohola od 2,65 promila o kojem smo već ranije pisali.

Najveća brzina kretanja evidentirana je također u subotu, u 15.46 sati u Kalinovcu, na državnoj cesti broj 2, kada se vozač motocikla kretao brzinom od 135 kilometara na sat iako je ograničenje 90 kilometara na sat.

U proteklom tjednu zabilježena su tri požara na građevinskim objektima i požar na prometnom sredstvu. Ozlijeđenih osoba nije bilo, a ukupna materijalna šteta procjenjuje se na 7500 eura.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nepravomoćno

PA KAJ JE TO? Pijan na fešti u Društvenom domu razbio čašu od 2 deci, Sud ga kaznio 700 eura?!

Koliko puta ste bili vani s društvom, malo vas je ponijelo pa ste na zvuk omiljene vam pjesme posegli...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×