16.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Tražila naknadu štete

SUKOB MEĐAŠA U PRIGORJU Poludio jer mu je “pošpricala” jabuke, kolcem joj slomio ruku
S

Inače, protiv napadača je vođen kazneni postupak te je pravomoćno bio proglašen krivim. 

Ne propustite

Jedna će Prigorka dobiti odštetu od gotovo 5000 eura nakon što ju je napao i teško ozlijedio međaš koji je smatrao da je ona njemu “pošpricala jabuke”. Osim toga, piše u nepravomoćnoj presudi mora platiti i troškove postupka od 1700 eura.

Tužbu za naknadu štete podnijela je potkraj prosinca 2022. godine. Podsjetila je kako ju je potkraj svibnja 2020. u jutarnjim satima napao u jednom mjestu u Prigorju.

Sukob međaša zbog obične jabuke?

– Vidio me da prolazim cestom. Htio me uplašiti pa mi je prišao i rekao: “Ku*vo, d*oljo, ti si moje jabuke pošpricala, sad si gotova sad ću te ubiti!”. Htio me ozlijediti pa je uzeo kolac i njime snažno mahnuo u pravcu moje glave – navela je žena.

sukob međaša
Sukob međaša – rezultat ruka u gipsu // Ilustracija // Foto: Depositphotos.com

Ističe kako je podigla ruku pa je dobila udarac po podlaktici lijeve ruke. Uslijed toga dobila je višestruke prijelome, a drveni kolac je pukao od siline udarca. No, ovaj nije stao pa je uzeo dio kolca i udario ju u natkoljenicu lijeve noge te potom otišao.

Inače, protiv napadača je vođen kazneni postupak te je pravomoćno bio proglašen krivim.

FOTO I VIDEO // Baka Terezija: Sedela sam i Bogeka molila, to nisam doživela u 80 let, Kolman: Znate što je problem – aglomeracija!

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koncert za pamćenje

FOTO/VIDEO Džentlmeni za kraj vikenda punog sadržaja u Pitomači

Koncert popularnih Džentlmena, jednog od najpopularnijih pop-tamburaških sastava, pokazao se kao pun pogodak za sve okupljene na pitomačkom glavnom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×