STRANAČKO NESLAGANJE

Sukob u Hlebinama zbog plakata, intervenirala policija, Trnski: plakat je skinula sutkinja prije otvaranja biračkog mjesta

22:12h
0
Božica Trnski

Kako su nam dojavili naši čitatelji iz Hlebina, tamo je danas prijepodne nakon što su otvorena birališta, došlo do sukoba HDZ-ove načelnice Božice Trnski i mještanina B.M..

Kako su nam potvrdili, do verbalnog sukoba došlo je jer je mještanin B. M. na ogradi obiteljske kuće imao sliku protukandidata Tihomira Želimorskog za funkciju načelnika koji je jutros nestao s ograde.

Napadnuti mještanin nakon nemilog je događaja zatražio je liječničku pomoć jer mu je pozlilo, a policija je intervenirala više puta tijekom dana, što su nam potvrdili i u PU Koprivničko-križevačkoj.

Načelnica Božica Trnski pojasnila je da se sukob dogodio jutros nakon što su se ona i suprug vraćali s mise.

– To je sukob koji traje godinama, pokušava nas se blatiti na razne načine, prijavljuje nas se DORH-u zbog svakakvih stvari. Vraćali smo se kući, a sin od tog mještanina je izletio pred nas i vikao mi da će me razbiti u komade. Nemam veze sa spomenutim plakatom. Skinula ga je jutros sutkinja prije otvaranja glasačkih mjesta jer je plakat bio preblizu i moralo se ispoštovati sva pravila – pojasnila je načelnica Trnski te dodala kako je danas premoćno pobijedila ostale protukandidate te je to dovoljan dokaz njenom kvalitetnom radu unatrag nekoliko godina.

 

čitam...