5.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 29. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Suradnja s Mađarima na razvoju seoskog turizma
S

Ne propustite

U Osijeku je potpisan Sporazum o međusobnoj suradnji na području turizma. Sporazumu su pristupili HGK ŽK Osijek, TZ Virovitičko-podravske županije, TZ Osječko-baranjske županije, TZ Grada Osijeka, Udruženje za seoski turizam županije Baranja (Mađarska), Nacionalno udruženje za seoski turizam i agroturizam (Mađarska), Mađarska turistička zajednica regije Južnog Zadunavlja, a u ime TZ KKŽ sporazum je potpisao direkor turističkog ureda Zdravko Mihevc.
Sporazum je potpisan da se zajedničkim djelovanjem pridonese razvoju seoskog turizma, posebice razvoju turizma na seoskim obiteljskim gospodarstvima u prekograničnoj regiji. Aktivnost će biti usmjerena na unapređenje uvjeta za njegov razvoj, promociju i unapređenje kvalitete. U svrhu ostvarivanja postavljenih ciljeva potpisnice će provoditi zajedničke aktivnosti na uzajamnom upoznavanju sa stručnim sadržajem djelovanja organizacija, razmjenu primjera dobre prakse te zajedničku pripremu, ugovaranje i provođenje prekograničnih i međuregionalnih programa i projekata.
U TZ KKŽ se nadaju da će ovaj sporazum, na tragu dosadašnjih sporazuma i primjera dobre suradnje, ostvariti namjeravane ciljeve unapređenja seoskog turizma i turizma na seljačkim gospodarstvima, istaknuo je mr. Zdravko Mihevc.
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Bravo!

FOTO Mali koprivnički plesači u ružičastom obilježili važan dan, roditelji razdragano pljeskali

Mnoštvo građana okupilo se na posebnom događaju sinoć ispred Gradske vijećnice. Naime, u sklopu obilježavanja Dana ružičastih majica, simbola borbe...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×