BROJNI USPJESI

ŠUS Podravina bila je iznimno aktivna, Ferenčić i Črneli predstavljali hrvatsku reprezentaciju

Podravina će nastupiti i na Međunarodnom memorijalnom turniru u kuglanju za slijepe koje će se održati u subotu i nedjelju u Osijeku.

13:42h
0
Črneli i Ferenčić bili su dio hrvatske reprezentacije // Foto: ŠUS Podravina

Članovi Športske udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije Podravina posljednja su dva tjedna bili vrlo aktivni.

Dva člana Udruge, Ivica Ferenčić i Marijan Črneli, bili su dio kuglačke reprezentacije slijepih i slabovidnih. Ovoga puta, Europsko prvenstvo u kuglanju na devet čunjeva održano je u Zagrebu. Ferenčić je bio dio ekipe kojoj je pripala srebrna medalja, dok je pojedinačno završio kao četvrti. Črneli je, pak, završio kao 12. u Europi.

U sklopu natjecanja u radiogoniometriji za radioamatere organizirano je i natjecanje za slijepe. Dejan Cifrek stigao je do prvoga mjesta, kao i Vesna Babić, dok je Ana Tkalčec bila druga, a Kata Grganić treća.

Također, natjecanje istoga tipa, 9. Otvoreno prvenstvo Grada Siska, imalo je 17 natjecatelja iz Hrvatske, od čega je najviše bilo predstavnika ŠUS-a Podravina. K. Grganić bila je zlatna, A. Tkalčec srebrna i V. Babić brončana. Kod muških, Cifrek je osvojio srebrno, a Črneli brončano odličje. Ferenčiću je pripala četvrta pozicija.

Podravina će nastupiti i na Međunarodnom memorijalnom turniru u kuglanju za slijepe koje će se održati u subotu i nedjelju u Osijeku.

čitam...
Loading...