23 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Susret hrvatskih folklornih ansambala // FA Koprivnica osvojio 3.mjesto
S

Ne propustite

U organizaciji Hrvatskog sabora kulture, a pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske, 19. i 20. listopada u centru za kulturu u Čakovcu održao se jubilarni 20. Susret hrvatskih folklornih ansambala.

Predstavnici Zajednice kulturno-umjetničkih udruga naše županije bili su članovi Folklornog ansambla Koprivnica i predstavili su se s dvije koreografije:„Kam se junaki z doma otpravljaju”, pjesme i plesovi Podravine vezani uz ispraćaj mladića u vojsku (koreografija: Nada Šešić, glazbena obrada:Mihael Kivač i Mirko Tkalčec), te „Ajde druge da igramo”, folklorni motivi Brodskog Posavlja (koreografija: Nikola Kramar i Nada Šešić, glazbena obrada: Mirko Tkalčec i Ivan Martinčević).Osvojili su treće mjesto

Odlukom Stručnog povjerenstva FA Koprivnica osvojio je treće mjesto i priznanje Hrvatskog sabora kulture.

Osvajanjem trećeg mjesta FA Koprivnica stekao je izravan pristup 21. Susretima hrvatskih folklornih ansambala sljedeće godine pod uvjetom da obavezno nastupe na Županijskoj smotri u 2014. godini.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

STANJE U STOČARSTVU

FOTO Veljko i Danijela u svom selu jedini uzgajaju krave: Proizvodnja mlijeka postala je skup sport

Nedaleko Đurđevca smjestilo se poznato naselje Sveta Ana, čija Vodenica privlači brojne turiste i zaljubljenike u prirodu Veljko i Danijela...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×