Druga hnl

Sutkinja Ivana Martinčić prijavila igrača Solina zbog seksističkog ispada: Dođi da te je*emo

Ukoliko se dokaže da je stvarno tako bilo, a ne vidimo zašto ne bi bilo, teško da je sutkinja to izmislila, igrača čeka debela kazna. 

12:38h
0
Nk Sloga - Nk Drava NP
Ivana Martinčić // Foto: Ivan Brkić

Utakmicu Druge HNL između Solina i Sesveta obilježio je teški šovinstički incident koji se dogodio u tunelu do svlačionica, nakon susreta. Utakmica je završila rezultatom 1-1, ali rezultat je kasnije pao u drugi plan.

Radi se o tome da je četvrta sutkinja Ivana Martinčić, inače Koprivničanka, poznata podravska nogometna sutkinja, prijavila igrača Solina zbog seksističkog ispada. Ime igrača je Vlatko Šimunac.

Ono što joj je rekao daleko je od bilo kakve granice.

– Igrač gostiju broj 19 Šimunac Vlatko prijavljen od strane sutkinje jer je u tunelu nakon završetka utakmice rekao njoj kao četvrtom sucu riječima “dođi da te je*emo” – stoji u službenom zapisniku utakmice.

Ukoliko se dokaže da je stvarno tako bilo, a ne vidimo zašto ne bi bilo, teško da je sutkinja to izmislila, igrača čeka debela kazna.

Šimunac je inače nogometno odrastao u Cibaliji, a još je igrao za slovenski Rudar, Dugopolje, Zadar i Vinogradar.

S druge strane, Ivana Martinčić uvažena je ženska nogometna sutkinja koja je sudila i na Svjetskom prvenstvu za žene, ženskim kvalifikacijama za EP, kao i u ženskoj Ligi prvaka. Prošlog ljeta sudila je finale U19 Europskog prvenstva za žene, što je zasigurno najveće priznanje za njene sudačke sposobnosti.

Do objave ovog članka Ivana Martinčić nije bila dostupna za komentar.

Vlatko Šimunac // Foto: Facebook