6.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 18. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
U ĐURĐEVCU

Sutra doznajte više o informacijskoj sigurnosti i zaštita podataka, ali i odgovore na brojna pitanja
S

Predavači će u sat vremena predstaviti prijetnje i rizike u području informacijske sigurnosti te zaštite podataka te na primjerima iz prakse pokazati što treba učiniti i kako smanjiti rizik od sigurnosnih ugroza u ovom području te odgovoriti na pitanja publike

Ne propustite

Zanimljivo predavanje održat će se sutra u 18 sati u Domu kulture u Đurđevcu.

Riječ je o predavanju Informacijska sigurnost i zaštita podataka: ono što čujem, čitam i gledam u medijima, može se već danas dogoditi i meni. O toj temi govorit će dr.sc. Dražen Lučić i dr.sc. Mario Weber sa Sveučilišta Sjever.

– Brzi razvoj informacijsko-komunikacijskih tehnologija i njihova sveprisutnost u našim životima potvrđuju da živimo u digitalnoj eri. Međutim, upotreba IKT tehnologija donosi sa sobom povećane rizike i prijetnje po sigurnost i privatnost suvremenog društva i pojedinaca – ističu u pozivu za predavanje.

Postavljaju se brojna pitanja poput Je li TikTok samo zabava?, Zašto su neke društvene mreže i usluge “besplatne”?, Tko sve može vidjeti (i čuti) preko kamere mog uređaja?, Što sve znaju o meni u umreženom digitalnom svijetu?, Znam li zaista tko su moji “prijatelji” na društvenim mrežama? te mnoga druga na koja će odgovore pokušati dati sami predavači.

– Njih dvojica će u sat vremena predstaviti prijetnje i rizike u području informacijske sigurnosti te zaštite podataka te na primjerima iz prakse pokazati što treba učiniti i kako smanjiti rizik od sigurnosnih ugroza u ovom području te odgovoriti na pitanja publike – poručuju.

Spomenimo da je predavanje namijenjeno učenicima, roditeljima, zaposlenicima i svima koji koriste računala i pametne telefone.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Parlamentarni izbori 2024.

[IZBORI] Jakšić, Sobota, Lacković i Golubić idu u Sabor, evo tko je od njih dobio koliko glasova birača

Parlamentarni izbori su pri kraju, obrađeno je oko 88 posto glasova, a već je sada izgledno tko će od...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×