SANACIJA KOLNIKA

Sutra počinju radovi zbog kojih desetak dana neće biti vožnje ni parkiranja u dijelu Ulice Ivana Meštrovića u Koprivnici

U cilju bržeg, sigurnijeg i kvalitetnijeg izvođenja radova vrlo je bitno da se za vrijeme izvođenja istih ne koriste parkirališna mjesta u navedenom dijelu ulice, ističe se u objavi Grada Koprivnice.

15:16h
0
radovi v
Ilustracija // Foto: Općina Kloštar Podravski

Radovi na sanaciji kolnika u dijelu Ulice Ivana Meštrovića u Koprivnici, od raskrižja s Ulicom Augusta Šenoe i Trgom slobode do raskrižja s Trgom podravskih heroja i Ulicom hrvatskih branitelja kreću sutra. Na stranicama Grada Koprivnice stoji kako bi radovi – koji podrazumijevaju zamjenu dotrajalog površinskog asfalta – trebali trajati deset dana, ovisno o vremenskim uvjetima.

– Za vrijeme izvođenja radova predmetni dio Ulice Ivana Meštrovića bit će zatvoren za prometovanje i parkiranje te molimo sudionike u prometu da koriste obilazne pravce i prometuju uz dodatan oprez u skladu s postavljenom privremenom prometnom signalizacijom – poručuje gradsko vodstvo.

– U cilju bržeg, sigurnijeg i kvalitetnijeg izvođenja radova vrlo je bitno da se za vrijeme izvođenja istih ne koriste parkirališna mjesta u navedenom dijelu ulice – dodaju.