festival za pivoljupce

Sutra u Varaždinu kreće mali Oktoberfest, čekaju vas hektolitri pive i brdo kobasica

Od silnog piva lako je ogladnit pa će posjetitelje varaždinskog Oktoberfesta dočekati i gastro ponuda gdje će u bavarskom duhu prevladavati pereci i kobasice.

13:45h
0
Ilustracija // ingimage.com

Još samo jedan dan dijeli nas od trodnevnog festivala piva! U Varaždin dolazi ‘mali’ Oktoberfest, i ove godine organiziraju ga Medina škrinja i Showconcept, a održat će se u parku Vatroslava Jagića od 4. do 6. listopada, piše Varaždinski.

Kroz tri dana posjetitelji će moći kušati velik broj piva, među kojima su i neka bavarska piva koja se toče i na originalnom Oktoberfestu. Tako će pivoljupcima na meniju biti Paulaner, Hacker-Pschorr, Augustiner, Kaltenberg, Erdinger, Stiftungs, Lowenbrau i druge.

Naravno, od silnog piva lako je ogladnit pa će posjetitelje varaždinskog Oktoberfesta dočekati i gastro ponuda gdje će u bavarskom duhu prevladavati pereci i kobasice.

Što se zabavnog dijela programa tiče, svakog će dana na vanjskoj pozornici nastupiti jedan bend. Tako će u petak, 4. listopada, nastupiti bend Lili Gee te će ujedno i promovirati svoj novi album.

Drugog dana varaždinskog Oktoberfesta čeka vas Balašević tribute band koji dolazi iz Novog Sada, dok će trećeg dana nastupiti acoustic duo Lucija Job & Hrvoje Funda!

Pred nama su odlični dani za ljubitelje piva!

 

čitam...