20.8 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ac baumgartner

Suzuki na nacionalnoj razini bilježi visoku šestu poziciju od 25 marki vozila, a vozači su zadovoljni kvalitetom i opremom
S

Na sjeveru Hrvatske AC Baumgartner, postiže vrhunske rezultate prodaje, a to potvrđuju ne samo zadovoljni kupci, već i najnovije analize tržišta.

Ne propustite

Prema najnovijim analizama prodajnih rezultata u autoindustriji na nacionalnoj razini, Suzuki bilježi pozitivna kretanja i visoku 6. poziciju od praćenih 25 marki, što dokazuje svjesnost tržišta o važnosti odnosa uloženog i dobivenog. Vozači Suzuki vozila zadovoljni su kvalitetom i opremom.

Suzuki na nacionalnoj razini

Sve veća prisutnost Suzuki vozila na našim prometnicama potvrđuju i brojke. Na nacionalnoj razini Suzuki vozila sudjeluju sa 5,6% učešća na godišnjoj razini, dok u 3. mjesecu sudjeluju sa visokih 7,3%, što pokazuje i najviši rast u odnosu na ostale marke vozila. Vitara je na nacionalnoj razini prisutna sa 8,85%, a S-Cross sa 4,90%.

Suzuki na lokalnoj razini

Na sjeveru Hrvatske AC Baumgartner, postiže vrhunske rezultate prodaje, a to potvrđuju ne samo zadovoljni kupci, već i najnovije analize tržišta.

Međimurska županija:

Prema ukupnom učešću ukupno registriranih vozila, Suzuki se nalazi na 3.mjestu sa 14,29% u Međimurskoj županiji, dok je na nacionalnoj razini taj podatak na 5,60%.

U B-segmentu SUV vozila za privatne kupce Suzuki je zauzeo visoko 2. mjesto sa ukupnim učešćem od 13,98% , što je više u odnosu na ukupnu nacionalnu razinu Suzuki marke 10,20%. Prvi izbor privatnih kupaca i dalje su Vitara sa 14,47% i S-Cross sa 15,79%.

Varaždinska županija: 

U ukupnom učešću u registriranim vozilima Suzuki zauzima 4.mjesto sa 10,87%.

Suzuki vozila zauzimaju 1.mjesto po registraciji vozila i odabira marke Suzuki za privatne kupce sa svojih visokih 17,24% market share, što je također iznad nacionalne razine koja je na visokih 10,20%.

Uz to, AC Baumgartner Varaždinu zauzima 1.mjesto u B-segmentu SUV vozila za privatne kupce sa 18,39% sa Vitarom i 9,20% sa S-Crossom.

Vremena u kojima se nalazimo u sve većoj mjeri zahtjevaju najvišu kvalitetu usluge i visoke standarde, što AC Baumgartner stalnim ulaganjima i individualnim pristupom ispunjava.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Simbolična kazna

Ako pijete, ne pišite poruke! Podravac ženi poslao sms: Piješ mi mozga već mjesecima!” Zažalio je.

Koliko puta ste zažalili što ste "pod gasom" poslali kakvu sms poruku ili nekoga nazvali kako biste mu rekli...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×