6.8 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Sv. Nikola u „Svitanju“
S

Ne propustite

U večernjim satima 6. prosinca djecu iz Doma za djecu “Svitanje” posjetio je Sv. Nikola. Pripremajući teren za njegov dolazak, djeca su okupljenima, čiji interes je bio takav da su jedva svi stali u dvoranu, održala kratku predstavu pod nazivom “Najgluplja karika” koja je  nasmijala sve prisutne, kako djecu, tako i odrasle.

Nakon djece iz “Svitanja”, kratak igrokaz održali su i izviđači iz Odreda izviđača “Kamengrad”. Prisutnima su pružili neke zanimljive informacije o proslavi Sv.Nikole u ostatku svijeta. U jednom trenutku u prostoriju je ušao Krampus, a za njim i Sv. Nikola kojeg su djeca oduševljeno dočekala. 

Nakon što je Krampus zarobljen i odveden, Sv. Nikola je mogao djeci podijeliti darove. Sv. Nikolu dočekali su i pročelnica Upravnog ureda za društvene djelatnosti Ankica Nježić i  zamjenik gradonačelnika Dražen Pros, svojom prisutnošću odavši priznanje kvalitetnom radu osoblja Doma za djecu “Svitanje”.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Špica

Kako dobar look! Sviđa nam se sve na njoj, hlače i jakna su top, a jedan detalj obara

Iako je subota prošla u znaku sivih oblaka, sramežljivo sunce u prijepodnevnim satima pokazalo je svoju moć i "namamilo"...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×